Jak být na podzim chic za málo peněz

Pánové, podzim je opět tady! Snad už máte své šatníky vybaveny žhavými módními trendy, díky kterým oslníte spoustu žen ve vašem okolí. Jestli tomu tak není, je nejvyšší čas vyrazit na lov pěkných, módních a (pokud to půjde) i cenově dostupných kousků.

Zdroj : www.compfight.com

Jak podle módy vypadá letošní podzim?

Pokud chcete, aby se z pohledu na vás ženám podlamovala kolena, držte se módních doporučení pro letošní podzim. In budou stále kostky a proužky, vrstvení oblečení a klasická kombinace elegantního stylu se stylem sportovním. Nebojte se doplnit rifle a tričko sakem, tato kombinace je opravdu slušivá a sexy, navíc je tento styl nyní vhodný i pro obchodníky. Nadále se drží venkovský styl, který přináší zpět flanelové košile. Chybu neuděláte, ani když se obléknete do kožené bundy či saka. Ale co je opravdová podzimní novinka? Zahalit se do barev velbloudí srsti.

Podzim ve znamení velbloudů

Osvěžte svou garderobu svršky v odstínu camel. Nejde jen o odstín typicky béžový. Podzimním módním trendům podléhá jakýkoli odstín béžové barvy, světlé béžová, okrová i tmavší karamelová barva. Barva velbloudí srsti frčí téměř na všem, ale zejména pak na kabátech, bundách a botech. Velbloudí look mohou mít také doplňky, nebojte se velkých tašek přes rameno, hodinek a šál, které působí velmi zajímavě.

Další módní barvy

Kromě nejatraktivnější béžové, zůstávají in další neutrální odstíny, jako je šedá a bílá. Zahalte se i do zastřené červené, oranžové, fialové, modré a zelené barvy. Při vstupu do téměř všech obchodů s módou na vás vykukuje luxusní kombinace šedé a fialové barvy. Tato kombinace vám nesmí chybět. Podzimní módní svět připouští i barvu lososovou, lila, indigo a khaki.

Co nesmí ve vaší podzimní výbavě chybět?

Ve vašem šatníku rozhodně nesmějí chybět skvěle padnoucí jeansy a kožené nebo plátěné kalhoty. Pro významnější události vyštíhlený oblek v módní černé, šedé či modré barvě. Sako pak lze využít ke kombinaci s jeanami a tričkem. Do chladnějších dnů se hodí plášť v délce ke kolenům, velbloudí, černé nebo šedé barvy. U plášťů se klade důraz na detaily, tedy na zipy, patky, kapsy a prošití.

Něco pro košilové typy

Módní trend doporučuje kombinovat košile se svetry s výstřihem do véčka a s pletenými vestami. Důraz na detaily je kladen i při výběru košil. Nebraňte se proto výrazným zipům, metalickým barvám či zahnutým rukávům. Buďte odlišní a vynikejte. In budete v kostkované a proužkované košili a kravatě.

Chic za málo peněz?

Zdá se vám to nemožné? Opak je pravdou. Možná stačí jen otevřít vaši šatní skříň, kousky oblečení jen vhodně nakombinovat a hned máte úžasný podzimní model. K vaší nákupní horečce také můžete využít luxusní second handy. Při troše trpělivosti a času tady naleznete množství pěkných i módních hadříků.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Profil: Yannick Noah
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies