Infiniti G37 Cabrio

Dnes vám představíme nové Infiniti G37 Cabrio – luxusní kabriolet, který zdobí třídílná pevná sklápěcí střecha. Střecha rozhodně tomuto vozu nekazí estetický dojem, ba právě naopak. Také jízdní vlastnosti stojí rozhodně za zmínku. Čtěte dále a dozvíte se více.

Infiniti G37 Cabrio a jeho testování v letním provozu

Stylový design nového kabrioletu Infiniti G37

Infiniti G37 Cabrio vychází z verze kupé, má ovšem výrazně posílenou strukturu, širší rozchod kol vzadu, modifikované zadní zavěšení kol a speciálně upravený interiér. Modifikované zadní zavěšení kol u Infiniti G37 Cabrio vychází z pokročilé konstrukce platformy FM (Front Mid-ship), která optimalizuje rozložení hmotnost mezi přední a zadní nápravu, čímž je vytvořen stabilní základ vozu, který zaručuje dobrou ovladatelnost vozu. Za zmínku stojí také bi-xenonové světlomety, větrný štít, 19" hliníková kola či třídílná pevná sklápěcí střecha, která se automaticky otevře za 25 sekund.

Interiér okouzlí vůní kůže a propracovanými detaily

V interiéru nového Infiniti G37 Cabrio na první pohled upoutá středový panel s analogovými hodinami uprostřed a samozřejmě také luxusně propracovaná kožená sedadla (vyhřívaná, lze elektricky nastavit přední sedadla). Na středovém panelu naleznete mimo jiné také ovladače speciálního audiosystému Bose open air (se sedmi reproduktory), který dynamicky vyrovnává zvuk na základě vnějšího hluku, pozice střechy a samozřejmě rychlosti vozu. Ve standardní výbavě vozu nesmí chybět ani zadní parkovací kamera či dvouzónová adaptivní klimatizace s automatickou recirkulací vzduchu.

U Infiniti G37 Cabrio byl poprvé použit takzvaný speciální "sebeobnovující" lak, který je odolný proti poškrábání. Za příplatek si můžete do vozu nechat nainstalovat inteligentní tempomat, který umí udržovat konstantní odstup od předjedoucího auta.

Jízdní vlastnosti

Infiniti G37 Cabrio pod kapotou ukrývá šestiválec 3.7 litrů se systémem VVEL (variabilní časování a zdvih ventilů) a výkonem 328 koní. Jediný motor v nabídce značky Infiniti je na výběr buď s elektronicky řízenou sedmistupňovou automatickou převodovkou nebo s šestistupňovou manuální převodovkou. Zrychlení z 0 na 100 km/h zvládne toto kabrio za 6,2 sekundy (u manuální převodovky), nejvyšší rychlost je elektronicky omezena na 250 km/hod.

Brzdový systém tvoří čtyři ventilované brzdové kotouče se čtyřkanálovým a čtyřsenzorovým ABS s rozdělováním brzdného tlaku EBD a brzdovým asistentem. Nechybí systém jízdní stability VDC s možností vypnutí systému kontroly trakce (TCS).

Zajímá vás cena?

Cena vozu Infiniti G37 Cabrio v základní verzi se pohybuje okolo 1400 000 korun. Sedmistupňová automatická převodovka Infiniti s páčkami řazení z hořčíkové slitiny pod volantem vás bude stát dalších 58 000 korun, za nadstandardní kožené potahy si budete muset připlatit dalších 25 600 korun.

Za příplatek 92 000 korun nabízí Infiniti verzi GT Premium, která se od základní verze odlišuje především propracovanějším audiosystémem a elektricky nastavitelnými koženými předními sedadly, která mají paměťovou funkci nastavující sedadlo řidiče podle inteligentního klíče k vozidlu.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

První sexy fotky Vanessy Hudgens!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies