Holky krev a mlíko – sexy XXL

Jako ideál ženství nám módní návrháři (většinou gayové) a reklamy už nějaký ten pátek servírují vychrtlé anorektičky často vylepšené silikonovými airbagy. Ale už se objevují první vlaštovky – i svět módy pochopil, že průměrná ženská nemá při 180 cm 50 kilo a že macatý zadek, pořádná přírodní prsa a trocha toho masíčka navíc může být zatraceně sexy!

Fotografie zachycující nahé ženské těla

Tlusté, nebo akorát?

Taky si říkáte, v čem že je vlastně nadměrnost těhle krasavic? Většina z nich totiž vypadá „normálně“ v tom smyslu, že má figuru, jakou běžně vidíte na ulicích a přiznejme si, určitě i doma. Jenže vedle modelek s velikostí 34 a 36 vypadají jejich kolegyně oblékající velikost 40 a výše jako obryně.

Úspěch?

Ve světě jsou desítky plnoštíhlých krasavic, které se proslavily svými bujnými křivkami, ale jejich sláva k nám ještě nedorazila. Jména jako Crystal Renn, Kate Dillon nebo čokoládová Toccara Jones bude znát asi jen opravdový zasvěcenec.

Baculatým modelkám vévodí hlavně Američanky, žádná Češka se v XXL zatím neproslavila – a že materiálu máme dost!

Zrádkyně Sophie

Jako jedna z prvních vyšlapala žensky tvarovaným modelkám cestu. Řeč je Sophii Dahl, která byla na tomto poli jednou z průkopnic. A ačkoli rozhlašovala, jak je se svým tělem spokojená bla bla bla, nakonec zrádně přešla do tábora hubených tyček. Pravda je, že nabídek měla snad ještě víc…

Z anorektičky boubelkou

Opačnou cestou se vydala krásná Crystal Renn, které v jejích modelingových počátcích doporučovali zhubnout. A Crystal hubla. Když se dopracovala k anorexii, zachránila ji nabídka konkurenční agentury na předvádění XXL modelů.

Odvážné Elle

Francouzská edice časopisu Elle slavila v loňském roce úspěch s číslem věnovaným speciálně modelkám s velikostí XXL. A zatímco čtenářky byly nadšené (a jejich drahé polovičky určitě taky), zlé jazyky tvrdí, že jde jen o úlitbu módní vlně a politické korektnosti – i tlusté ženské mají svá práva, ne? - a časopis se tak s čistým svědomím může vrátit k modelkám velikosti XS…

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Polonahá Kim Kardashian v reklamě na Sketchers
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies