Hitparáda úpadkové hudební scény

Upozornění: Pojem "hitparáda" je zde používán ve velmi omezeném smyslu, protože s parádními hity se tu určitě nesetkáte. Chcete vědět, kteří současní slavní hudební interpreti stojí za největší prd? Že ne? Stejně vám to prásknu! Kdyžtak si zakryjte oči a uši a začněte kvílet "nananana" nebo jiný úrovek z jejich "písní". A doufejte, že se nedostane na vaše oblíbence.

Fotografie blonďaté ženy ležící v křesle

Trocha jedu úvodem

Víte já nejsem v jádru negativní člověk. Snažím se ke všemu zaujímat pokud možno co nejvíc neutrální postoj, pochopit to očima lidí, kterým se to líbí a kteří tomu rozumějí. Stejně tak nejsem přesvědčený křesťan. Ale některé věci jsou prostě zlo. Nenapravitelné, absolutní, systematicky rozkládající všechno, co za něco opravdu stojí, kazící lidi a hlavně jejich vkus. A hudba je zrovna taková úžasná, záhadná a křehká věc, no a pak přijde nějaká popová hvězda a úplně ji zprzní. Následující hitparáda takovýchto současných padouchů showbizu nebude v žádném zvláštním pořadí, protože všichni z nich daleko přestřelili jakoukoli stupnici špatnosti přestrojené za kvalitu. Tak hurá do toho...

"Lady" GaGa

Zdroj:Za ženy tedy byla nominována na cenu Kopanec do prdele, kterou by někdo měl dávat si myslím, právě tato ikona zvrácenosti popu. Je pravda že někteří z vás s touto nominací asi nebudou souhlasit, ale věřte mi, opravdu je to žena. Akorát si dává záležet na tom, aby se jako transvestitní transsexuál oblíkala. Nechápejte mě špatně, takový Marilyn Manson nejspíš nakupuje ve stejném krejčovství a dochází na stejnou kliniku plastické chirurgie, a zřejmě náleží do stejného satanistického kultu, ale Marilyn Manson je výborný, kdežto Lady GaGa je otřesná. V čem je tedy rozdíl Marilyn Manson svoji duši Satanovi nezaprodal. Věděli jste například, že Lady GaGa opravdu umí zpívat Ne vážně, existují záznamy z doby před její transformací ve vyhrocený klon Madonny, které to jasně dokazují. Vystudovala taky konzervatoř. Ale pak se rozhodla, že se bude líp prodávat, když bude schválně zpívat daleko primitivněji, než na co má, a k tomu bude zbytečně a nesmyslně šokovat. Marilyn Manson se nijak nezaprodal, on je sám sebou, dělá hudbu na plný plyn a experimentuje s novými věcmi. Lady GaGa jde ale úmyslně jenom po penězích a slávě a hudbu za tím účelem zneužívá a kazí. Navíc její klipy jsou leda tak sexistické a senzačně urážlivé, kdežto Mansonovy vás přimějí zamyslet se nad svým pohledem na svět. Není zkrátka exot jako exot.

Justin Bobr

Zdroj:Na absolutně opačném konci spektra zvrácenosti, a to myslím přesně tak jak to říkám, se nachází tento nevinný klučina, který je naopak běžně označován za holku a jmenuje se Bobr. Jedná se vskutku o úplně jiný podraz zacílený na úplně jiné publikum. Justina vybudoval jeho agent v obraz dokonalého svatouškovství, které je tak sladké, až by vám způsobilo cukrovku. Taky to zabírá v podstatě jenom na mladý blbý holky a ještě dál je to utvrzuje v jejich stupidních představách o naprosto nereálném ideálu opačného pohlaví. Všimli jste si, že doteď jsem nic neřekl o jeho hudbě A není taky divu, protože o tu u něho vůbec nejde. Taky je o ničem. Mladá hudba, která nikoho nijak neuráží a není v ní žádný vzdor Proč, proboha Ať se pak nediví, že jsou všichni chlapi přesvědčení, že nemůže mít žádný koule. Justin Bieber je úplně jako ten šprt, co dělá všechno přesně tak, jak mu dospělí řeknou, aby měl pěkné známky a rodiče mu kupovali drahé hračky. Měli jste jako děti rádi takové děti Jasně že ne, protože to byli bezpáteřní pokrytci a srabi. A většinou jim to pak zůstalo a dali se na politiku nebo skončili na úřadě. A ještě ten jeho film ve 3D... Tohle si mohl dovolit leda tak Michael Jackson, aby mu to prošlo. Kult osobnosti se Bieberovi bude holt těžko budovat, když žádnou nemá.

Nickelback a jiné strusky

Zdroj:Bohužel ani dnešní kapely se nevyhnou obžalobě za zločiny proti lidskosti. Klasickým příkladem, ze kterého se vlastně na anglofonním netu stal takový mem nebo vtip, je právě Nickelback. Kromě svého nicneříkající kýčovitého jména ještě produkují spoustu té nejklišovatější hudby v existenci. Je to skoro až úžasné, vážně. Udělat dokonale průměrnou hudbu není jen tak. Musíte totiž vybalancovat absenci duše s dostatečnou mírou umělecké techniky. A je to opravdu nebezpečné, když se to povede. Pokud je někdo opravdu špatný, je to v pohodě. Lidi poznají, že to je špatné, a možná se tím i trochu pobaví. Průměrnost ale není tak očividná, a lidi můžou této bezduché průměrnosti nenápadně a plíživě propadnout a tím výrazně ochudit svůj život a vlastní tvořivý potenciál. A když na tom ještě někdo vydělává... To je jako prodávat dutohluché nic v nablyštěné pozlacené plechovce. Za nickelbacky se pak v zástupu nachází několik dalších kandidátů: Evanescence pro gothy, Coldplay pro ema, Greenday pro rockery... Je tu ale jeden důvod, proč tyto kapely nevyhrály Kopanec do prdele v této kategorii. Existuje pro ně totiž vždycky alespoň jedna subkultura, pro kterou má význam je poslouchat. A mají aspoň trochu šmrnc. Nickelback je ale tak o ničem, že prostě není pro nikoho.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Mylène Farmer – Francouzka, která se ráda svléká
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies