Helena Houdová - nahá bojuje za práva dětí i zvířat

Helena Houdová je supermodelkou celosvětového formátu. I přes své nesčetné úspěchy zůstala svá. Její hlavní životní náplní je pomáhat dětem a týraným zvířatům. Přečtěte si o této celebritě více... Ve článku naleznete také velkou fotogalerii sexy fotek Heleny Houdové.

Česká modelka Helena Houdová při reklamním focení

Ze života Heleny Houdové

Helena Houdová se narodila 27.prosince.1979 v Plzni. Matka i otec pracují jako učitelé, má mladšího bratra Jakuba. Vystudovala Sociální a kulturní antropologii na Fakultě humanitních studií Západočeské univerzity v Plzni.

Helena Houdová – Miss ČR 1999

V roce 1999 se Helena ve svých 19-ti letech zúčastnila soutěže krásy – Miss ČR 1999, kterou s přehledem vyhrála. Od té doby Helena začala také otevřeně mluvit o pomoci potřebným lidem (zejména dětem) a týraným zvířatům. Pro zajímavost: Helena je zapřísáhlou vegetariánkou, nikdy by si na sebe nevzala pravý kožich. Používá pouze kosmetiku, která nebyla testována na zvířatech.

Supermodelka celosvětového formátu

Helena je nejenom velmi šlechetná, ale také velmi krásná. Jako modelka sklízí v zahraničí i u nás velké úspěchy. Pracovala jako modelka například pro značku Chanel, Dior a Hermes. Fotila pro časopis Vogue, Marie Claire a Elle. V roce 2005 se stala v rámci České republiky tváří oblečení Cherokee, kterou ve světě propagovala topmodelka Naomi Campbell.

Helena Houdová bojuje za práva lidí i zvířat

V roce 2000 založila velmi úspěšný nadační fond Slunečnice (Sunflower), který pomáhá lidem a zvířatům na celém světě (Brazílie, Kambodža, Indie, Keňa, Guinea, Nepál, Peru, Kuba, Jihoafrická republika. atd.). Helenin nadační fond je celosvětově uznávaným, spolupracuje s mnoha slavnými celebritami světového formátu, které pomáhají potřebným bez nároku na honorář. Hlavní základna nadačního fondu se přestěhovala po čtyřech letech z České republiky do USA.

Společně s Lejlou Abbasovou založila nedávno také charitativní projekt Medela na podporu nadačních fondů pomáhajících dětem. Kromě toho je Helena aktivní členkou hnutí Greenpeace a Děti Země.

Helena Houdová nahá

Také Helenu Houdovou jsme mohli shlédnout tak, jak jí pánbůh stvořil. Fotografie nahé Heleny vznikly bez nároku na honorář, měly poukázat na nošení kožichů, kvůli kterým se surově zabíjí zvířata na celém světě.

Ze soukromí

V roce 2008 se Helena Houdová vdala, jejím manželem se stal Omar Amantem (pro zajímavost: Omar je Američan s asijskými předky, který se řadí mezi nejvlivnější americké producenty). 1.září 2008 se jim narodil syn Darien. Kromě syna Dariena je Helena adoptivní matkou 7-mi dětí.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Nespoutaný Sébastien Chabal
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies