Hannibal - Zrození

Hannibal – Zrození je dlouho očekávané pokračování kultovní série o neslavně slavném Hannibalu Lecterovi, jenž je tentokrát vrací na samý začátek. Film je natočen podle knihy Thomase Harrise - autora předchozích knih.

Fotografie z filmu Hannibal-Zrození

Příběh Hannibala

Příběh filmu Hannibal Zrození se odehrává za druhé světové války. Tehdy pokusy o nezávislost východní Evropy podlehly prudkým útokům sovětské nadvlády. V Litvě tato hrozivá válka připravila jednoho kluka o rodiče a sestru. Strašlivé děsy, které musel vytrpět, potlačuje. Uvězněn v sovětském sirotčinci se bouří proti nelítostnému zacházení a krutým pravidlům tohoto místa. Ten kluk ovšem není obyčejný. Ten kluk je Hannibal Lecter.

 

Z železné opony, ve které je držen, se mu podaří uniknout a poté se vydá do Paříže, kde žije jeho jediný příbuzný. I když strýc mu zemřel, zůstala zde jeho záhadná a krásná vdova, která jej doma přivítá. Její příjemné a moudré zacházení v Hannibalovi podnítí jeho dlouholeté vášně pro jídlo, hudbu a malování. Nepodaří se jí však vypudit mu ony vzpomínky na sirotčinec, které ho pronásledují jako noční můry.

 

 

Hannibal Lecter zahajuje svou proslulou lékařskou kariéru a snaží se prozkoumat hlubiny svého podvědomí. Jeho duchové se ukazují jako reální lidé, kteří jsou zvrácení a váleční kriminálníci. Právě od nich potřebuje Hannibal zjistit odpovědi na svou minulost a následně vykonat pomstu...

 

Hannibal Zrození – motto filmu

Vstupte do temné mysli Hannibala Lectera.

Zajímavosti z filmu Hannibal Zrození

Gilotina pro natáčení scény odehrávající se ve vězení byla vyrobena jako plně funkční rekvizita. Jako její vzor sloužila gilotina z pankrácké věznice.

 

Gobelíny, jenž jsou v Hannibalovi použity, nejsou tkané, ale malované.

 

 

Pro výbuch, jenž uvidíte v závěrečné části filmu, byla speciálně vyrobena nástavba na funkční nákladní loď, která explodovala.

 

 

Pro natáčení scény střetu německého letadla s tankem musela být vyrobena maketa letadla a to včetně interiéru pro posádku.

 

O filmu ve zkratce

Délka filmu: 117 min.
Žánr: thriller/drama
Režie: Peter Weber
Scénář: Thomas Harris
Hrají: Gaspard Ulliel, Li Gong, Dominic West, Rys Ifans, Kevin McKidd, Brian Caspe, Marek Vašut, Pavel Bezdek, Václav Chalupa, Petra Lustigová, Jan Nemejovský, Jan Unger

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

SOUTĚŽ o parfém Calvin Klein ENCOUNTER
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies