Hana Vágnerová, holka s čertem v těle

Hana je živel. Ve svých necelých 29 letech stihla hrát v nejoblíbenějších českých seriálech, potýkala se s anorexií a skáče na trampolíně. A taky fotí. Bývalá modelka se nezapře a na Hanku a její fotky je tak radost pohledět, i když ve srovnávání s některými svými kolegyněmi je zbytečně cudná.

Česká herečka Hana Vágnerová

Modelka s matematickým mozkem

Hana se narodila do programátorské rodiny na Jižním Městě, takže ji rozhodně nemůžeme podezřívat ze změkčilosti. Navzdory rodině si probojovala DAMU, ale bylo to o fous, vyšly jí i přijímačky na matiku a ekonomku, což jenom dokazuje, že kromě hereckého talentu a velmi příjemného zevnějšku disponuje i schopnými mozkovými buňkami.

Z extrému do extrému

Už od mala byla hyperaktivní střevo, svoji energii vybíjela v moderní gymnastice, atletice a pak zase sportovní gymnastice. Tyto aktivity si vybraly svou daň v podobě pádů, zlomenin a rozbité hlavy. Fyzička se jí docela hodila i v seriálu Expozitura, kde hrála mladou vyšetřovatelku. Drsný trénink na roli byl podle ní tak extrémní, až byl zábavný. Ani po dokončení Expozitury si nedá pokoj a přesedlala pro změnu na trampolínu. K té ji přivedl Rosťa Novák z La Putyky a Hana je tak dobrá, že bude zaskakovat za jednu z účinkujících.

Hana se dnes otevřeně přiznává k anorexii, která jí vzala osm let života. Zvládla ji i díky pomoci svého tehdejšího přítele.

Habla espaňol

Ujíždí na španělské kultuře. Líbí se jí jižní siesty, gestikulace, mentalita. Prostě taková česká Španělka. Španělštinu jezdí pilovat do Andalusie. Chcete-li na ni „náhodou“ narazit, zaplaťte si kurz španělštiny v Cádizu. Možná se tam jednou potkáte.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.7 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Týpci, které proslavil internet
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies