Hana Soukupová - na vrcholu žebříčků

Není možná tak propíraná v českých tiskovinách jako její kolegyně, ale přesto patří karlovarská rodačka Hana Soukupová v celosvětovém měřítku k nejúspěšnějším a nejvyhledávanějším modelkám.

Hana Soukupová 3

Hana Soukupová - top modelkou od patnácti

Její závratná kariéra začala v roce 2001, když ji bylo teprve patnáct let. Tehdy vyhrála soutěž Topmodelka nového tisíciletí a mnozí ji prorokovali, že může dosáhnout ještě větších úspěchů než její neméně slavná předchůdkyně Karolína Kurková. Ostatně ta představovala v této soutěži jakýsi nepsaný vzor.

Hana Soukupová plní titulní stránky

Samozřejmě, že výhra v podobné soutěži s sebou nese kromě prestiže i konkrétnější odměny. V případě Topmodelky nového tisíciletí to byla smlouva s agenturou Company models s velice lukrativním finančním ohodnocením. A především to znamenalo pro Hanu Soukupovou ne pootevření, ale přímo rozkopnutí dveří k těm nejznámnějším módním tvůrcům a značkám, kteří udávají módní trendy!

Hana Soukupová - druhá nejžádanější Češka

V současnosti je Hana Soukupová mezi deseti nejvyhledávanějšími modelkami, před ní trůní zmíněná Karolína Kurková. Pracuje pro jedny z nejprestiznějších firem udávajícím tón na poli módy jako Max Mara, Dior, Versace nebo Gucci.

Za sebou má několik titulních stran časopisu Vogue a nedávno se objevila na stejném místě ve francouzském Elle. Její věhlas je už takový, že se o ni firmy doslova perou, a tak má tato Češka momentálně žijící v New Yorku o práci a popularitu postaráno na mnoho let dopředu.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Comeback božské Angeliny??
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies