GSM pager – bezkonkurenční zabezpečení vozidla

GSM pager je zařízení, díky kterému můžete ochránit svůj automobil i z pohodlí domova. V případě ohrožení vozu vám zašle GSM pager SMS zprávu nebo vám zatelefonuje. Díky tomuto zařízení můžete rádoby zlodějíčkovi jeho práci pěkně ztížit a nebo jej dokonce odradit.

Muž se snaží vyloupit osobní automobil

GSM pager ochrání váš automobil

GSM pager patří k oblíbeným způsobům zabezpečení automobilů, přesněji doplňkovým, protože se doporučuje jeho pořízení ke klasickému autoalarmu. Standardní pagery pracující na frekvenci autoalarmů - 433 MHz. GSM pager je přístroj, který trvale monitoruje přes mobilní bránu GSM zařízení s elektronickým rozhraním ve vašem voze.

V případě nebezpečí vám mobilní telefon zavolá (případně pošle zprávu SMS), že není vše v pořádku, tak jak by mělo. Po zvednutí telefonu pak můžete poslouchat, co se děje uvnitř vozu (zda se jedná o planý poplach nebo o opravdové nebezpečí).

Typy GSM pagerů

Typů GSM pagerů je velmi mnoho, každý z nich má jiné funkce. Od toho se také odvíjí konečná cena. Některé typy potřebují pro svůj chod GSM telefon, jiné již mají ve své výbavě speciálně upravený GSM modul. Druhý typ je mnohem spolehlivější a také podstatně rozšířenější.

Co vše GSM pager dokáže?

U kvalitních GSM pagerů (a samozřejmě také dražších) můžete za pomoci telefonu v automobilu sepnout (nebo také odpojit) jakýkoliv elektrický obvod od nezávislého topení, klaksonu až po odpojení paliva.

Některé typy pagerů vám zprostředkují dokonce mluvení do reproduktorů ve voze, což rádoby zlodějíčka pěkně vyleká a zaručeně odradí. Další skvělou funkcí GSM pageru je i to, že můžete na dálku pomocí SMS vozidlo bezpečně odstavit.

GSM pager – zajímá vás cena?

Na trhu si můžete vybrat z velké škály GSM pagerů. Cena je závislá na kvalitě, značce, funkcích a také možnosti montáže. Při výběru vhodného zařízení právě pro váš typ automobilu, je vhodné poradit se s odborníkem. Doporučujeme toto zařízení zakoupit ve specializovaných prodejnách, kde vám GSM pager odborně nainstalují a poskytnou vám záruku. Cena tohoto zařízení včetně montáže se pohybuje od 7000 až do 20 000 korun.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Jiří Grossman, král českého humoru
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies