Gabriela Dvořáková – Marešova milenka?

V dnešním článku si představíme Gabrielu Dvořákovu - sexy krásku, která nafotila erotické fotografie pro únorové vydání pánského magazínu Playboi. Přečtěte si o této krásce více informací a pokochejte se její krásou v naší bohaté fotogalerii.

Česká modelka Gabriela Dvořáková na své propagační fotografii

<!-- -->

Ze života Gabriely Dvořákové

Gabriela Dvořáková pochází z Třešovic na Strakonicku, kde se narodila se před 21 lety ve znamení štíra. V současné době studuje a pracuje jako modelka. V roce 2008 se zúčastnila soutěže krásy Dívka Šumavy, ve které se umístila na druhém místě.

Miluje sex a čokoládu

Tato sexy kráska se netají tím, že miluje sex. To potvrzuje i na svém profilu na jedné populární internetové seznamce. Pánové, co si budeme povídat - každý z nás by si přál mít doma takovou sexuální dračici, jakou Gabriela bezesporu je. Hold, ne každý má to štěstí... Další její vášní je čokoláda.

Pokochat se můžeme alespoň její krásou na fotografiích, které nalezneme pod článkem.

Erotické fotky v pánském magazínu Playboi

Nabídku nafotit erotické fotografie pro pánský magazín Playboi dostala Gabriela již v loňském roce. První nabídku sice odmítla, té druhé již ale neodolala. Společně s fotografem Jakubem Tůmou a jeho týmem odjela do exotické Dominikánské republiky, kde nafotila sérii snímků, na kterých je pouze tak, jak ji pánbůh stvořil. Této krásce dělá na fotografiích společnost metrová chobotnice, papoušci, kaktusy či rezavý vrak lodi ve vlnách. Snímky budou oficiálně představeny 24. února na křtu únorového čísla časopisu Playboi v Brně.

Je Gabriela Dvořáková údajnou milenkou Leoše Mareše?

Již dlouhou dobu se spekuluje o tom, že je Gabriela milenkou Leoše Mareše (moderátora, kterého není potřeba nijak zvlášť představovat). Dokonce ji měl moderátor o ruku, což odmítla, protože je Leoš stále ženatý s manželkou Monikou, se kterou má dva syny. Nedávno slavný pár ohlásil rozchod. Nechme se tedy překvapit, zda-li se Leoš vrátí k Monice a nebo dá přednost této sexuchtivé krásce.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Není fotbal jako fotbal
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies