French Open 2006 - Vaidišová senzačně do čtvrtfinále

Za největším překvapením letošního French Open stojí česká tenistka Nicole Vaidišová. V osmifinálovém zápase na Roland Garros vyřadila světovou jedničku domácí Amelii Mauresmovou ve třech setech.
Detailní záběr na tenisový míček

French Open 2006 - Vaidišová začala ustrašeně

Sedmnáctiletá Nicole Vaidišová si na French Open plní svoje sny. Díky výhře na světovou jedničkou Amelii Mauresmovou postoupila poprvé v kariéře do čtvrtfinále grandslamového turnaje. V úvodu utkání však bylo znát, že má ze své soupeřky respekt a až do stavu 5:2 hrála druhé housle. Poté však zatroubila k obratu, vyrovnala stav na 5:5.

French Open 2006 - obrat ve druhém setu

Vaidišová nakonec dovedla první set do tie braku, ve kterém však dominovala Mauresmová, ale bylo vidět, že už nad českou reprezentantkou nemá takovou převahu. To se naplno projevilo v další sadě, kde nechybělo málo a domácí hráčce málem zazpíval "kanár". Česká tenistka skvěle podávala a zvítězila hladce 6:1.

French Open 2006 - životní úspěch Vaidišové

Zkáza světové jedničky byla dokončena ve třetím setu. Mauresmová vypadal unaveně, zatímco Vaidišová si stále držela svůj dělový servis, rychle prolomila soupeřčino podání a zvítězila 6:2 a postoupila do čtvrtfinále French Open 2006. V něm se proti ní postaví bývalá světová jednička, Američanka Venus Williamsová.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Gadgety jsou zpátky
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies