Filmy – očekávané filmové premiéry tohoto roku

Zajímá vás, co se děje na filmové scéně? Pojďte s námi proletět ty nejvíce očekávané filmové premiéry druhé poloviny tohoto roku. Věřte, že je na co se těšit. Vybere si opravdu každý.
muž, horor, strach

Aktuálně – Batman The Dark Knight (Temný rytíř) míří do kin

Hned po úspěšném promítnutí snímku Batman Begins, bylo všem ve filmovém světě jasné, že dvojka na sebe nenechá dlouho čekat. A měli pravdu. Další ze série Batmanovských filmů je tady, tentokrát s podtitulem The Dark Knight.

 

Stejně jako u filmu Batman Begins se režie ujal Christopher Nolan a pod jeho taktovkou se nám představí v roli Batmana Christian Bale, který byl rovněž u předchůdce tohoto dílu. Tentokrát se Batman musí vypořádat hned s několika zločineckými organizacemi, ale to nebude to nejhorší.

 

Na scéně se objeví zločinec, který mezi lidmi šíří strach a zmatek. Je jím Joker, kterého si zahrál Heath Ledger. U nás se diváci premiéry dočkají 7.8 2008.

Filmové novinky - Svět očekává dalšího Hellboye

Je to tak. V září by se měl do kin dostat další fantasy, akční snímek z dílny režiséra Guillerma del Tora. Hellboy, tentokrát s podtitulem The golden army (Zlatá armáda), bude ještě lepší a akčnější než jeho předchůdce.

 

V hlavních rolích se nám představí staří známí z prvního dílu. Ron Perlman, Selma Blair, Doug Jones, Jeffrey Tambor. Příběh se tentokrát bude zabývat povstáním mýtických monster, které už nebaví se schovávat ve stínech. Hellboy a jeho kolegové budou mít za úkol zabránit, aby vypukla válka mezi lidmi a monstry.

Aktuální dění kolem Harryho Pottera – chystá se Princ dvojí krve

Koncem listopadu dorazí do kin i zatím poslední díl Potterovské série. Režie se opět ujal svérázný David Yates, což slibuje skvělou podívanou. Ani šestý rok ve škole čar a kouzel v Bradavicích nebude mít Harry klidný.

 

Tentokrát jej naruší válkou mezi Voldemortovými přívrženci a stoupenci dobra v níž náš hrdina s jizvou ve tvaru blesku na čele buď vyhraje, nebo zemře. Každopádně bude v Bradavicích pěkně rušno.

Kultura - další zajímavé články pro ženy i muže

Spiderman 3 - čeká jej výzva života

Norbit - Eddie Murphy v trojroli

The Simpsons Movie - Simpsonovi ve filmu

Divočáci - motorkářský výlet slavných

Alpha dog - příběh plný hvězd

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Připravte se na letošní festivaly – Rock, punk a metal
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies