Existují ještě galantní rytíři?

Žijeme ve zvláštní době. Někteří muži se mohou domnívat, že dnešní ženy již neumí ocenit pravé gentlemany. Ať už k tomu jakkoliv přispěla emancipovanost žen, vždy se najdou ženy, které si gentlemanství budou nejen považovat, ale které po takovém partnerovi neskutečně touží.

Muž se ženou při líbání na ústa

 

Emancipace žen

 

Určitě nějakým způsobem ovlivnila muže a jejich gentlemanský přístup k ženám, ale nemělo by se to brát tak, že se vztahuje na všechny ženy. Platí tu jednoduché pravidlo “pokud se žena nebude chovat jako dáma, ať nečeká, že se k ní bude muž chovat jako pravý gentleman”. Vše tedy záleží na ženách. Přeci jen mezi muži a ženami zůstanou nesmazatelné rozdíly. Ženy se nemohou mužům vyrovnat ve všem.

 

První gentlemani

 

Galantnost jako taková byla dovádivou hrou, jejíž počátky se odehrávaly v 18. století ve Francii. V tehdejší době ale tyhle necudné hrátky nebyly příliš oblíbené v Itálii, ani v jiných zemích. Z galantnosti vznikly základy etiky, které jinak nazýváme pravidly společenského chování. Pak se tyto pravidla postupně rozšířila do dalších zemí. Galantní rytíři vyzývají svou otevřenou a někdy lechtivou konverzací ženy, aby se jim otevřely, a odsunuly stud a formální přístup stranou. Vy muži se ocitáte v roli svůdníka, ctitele a milence. Ovšem některým ženám se tento způsob komunikace příčí a dávají mu nálepku sexistického přístupu. Může to některé urážet, ale zapomínají na to, že právě gentlemanství vytvořilo rovnocennost mezi muži a ženami.

 

Pokud jste k ženám galantní, dáváte flirtování nový, hlubší rozměr. Pokud si potrpíte na otevírání dveří dámám, pomáháte jim do kabátků, a snažíte se o vaši dokonalost, žena se v takové společnosti mnohem lépe uvolní. Více se vám otevře a dokonce ji to může natolik překvapit, že se jí podlomí kolena a přimějete ji se červenat. Budete pro ni mužem snů. Donutíte ji myslet neustále jen na vás. Gentlemanství se dnes již nevidí v takové míře jako kdysi, a proto se díky tomu odlišíte od ostatních, u ženy stoupnete v ceně.

 

Všechny ženy, i ty které se to neustále snaží popřít, chtějí ochraňovat, rozmazlovat, chtějí být milovány, touží po komplimentech, po kytici, kterou jí přinesete jen tak, ne jenom když má narozeniny. Ale i ženy by měly umět takovou péči a lásku předávat i mužům. Rozmazlujte se navzájem a važte si toho druhého.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Rozbouřená Wall Street
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies