Eva Green a její neslušná krása

Tahle kráska se narodila v Paříži, možná právě tohle město je důvodem jejího šarmu a krásy. Chcete-li se dozvědět o nádherné, kosmopolitní Evě více, pokračujte. I fotky budou stát určitě za to.

Fotografie ženy při masáži zad

Její otec i matka si zahráli ve filmu, takže by se dalo očekávat, že Evě se sypaly filmové role už od dětství. Nebylo to tak, Eva si na svou první roli počkala až do třiadvaceti let. Dalo by se tedy říci, že její herecká kariéra je teprve v počátcích. Snad se máme ještě na co těšit.

uke-box-parfait.over-blog.com

Sice nehrála od dětství, za to herectví a režii studovala ve třech zemích, takže Eva jistě nebude žádná amatérka. Začínala v divadle ve Francii, tady okouzlila Bernarda Bertolucciho. Tenhle chlapík zajistil Evě mezinárodní úspěch.

Pokud chcete vidět Evu v celé její kráse, podívejte se na její první snímek Snílci. Budete svědkem mnoha erotických scén, ve kterých Eva hraje hlavní roli. Bertolluci označil její krásu až za neslušnou.

Eva byla také sexy Bond girl po boku Daniela Creiga bondovce Casino Royale. Ovšem nebyla jen kráskou v sexy bikinách, předvedla skvělý herecký výkon.

Zanedlouho se můžete Evou pokochat ve filmu Perfect Sence, který přijde do našich kin na začátku února.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Soutěžte s filmem Mechanik zabiják
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies