Éterická Lara Fabian brzy u nás!!

Máme se na co těšit a v tomto případě tedy ne jen vy pánové. Lara je schopná polapit i mnoho žen a stačí k tomu pouze její samtetový hlas. Pány umí Lara zaujmout i jinými přednostmi než je hlas, ani se o to nijak zvlášť snažit nemusí.

Fotografie blond ženy, která se chytá za ucho

sweetslyrics.comNová Celine Dion

I takovou pochvalu si díky svým prodaným deskám zasloužila. Tuhle krásku s belgicko-italskými kořeny určitě nemůžeme srovnávat s popovými „královnami“ jako je Britney, Rihana a další. Lara je opravdový profík. Bez chyby zvládne zazpívat písničky hned v několika jazycích. Zpívá francouzsky, italsky, španělsky, anglicky, německy a portugalsky. Ta se asi ve světě neztratí. Zkrátka máme krásnou a nadanou reprezentantku evropské hudby. Bohužel se Lara rozhodla Evropu opustit a odešla do Montrealu.

Lara je jednou z těch žen, u kterých platí, že zrají jako víno. Čím je starší, je opravdu více sexy, máte možnost to omrknout ve fotogalerii. Dříve to byla nenápadná bruneta, ale dneska umí zaujmout. Její oči vás dostanou a to ještě neotevřela pusu.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Nejkrásnější Prdelka zpátky v Praze!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies