Estonská nádhera - Karmen Pedaru

Moc estonských modelek neznáme, ale tahle je estonským skvostem! Předstvate si, že Karmen Pedaru reprezentovala Estonsko ve fotbale a to hned v národním týmu, to musela být pěkná hra!

Černobílá fotografie nahé ženy ležící v bazéně

lottovolante.plnet.forumcommunity.netNo nebylo by to nádherné, kdyby se na Euru místo chlapců s čelenkou ve vlasech praly o balón sexy kočky jako je Karmen To by byla sledovanost a návštěvnost hospod. Možná i těch obrazovat ve městech na náměstí by bylo více.

Modelkou být nechtěla

Asi o kariéře modelky nikdy nepřemýšlela, jak už jsme napověděli na začátku, táhlo to Karmen spíše ke sportu. Hrála basket a později i fotbal, u kterého zůstala déle. S fotbalovým míčem to umí, jinak by se nedostala až do národního týmu Estonska jako brankářka.

Otravní novináři a pak i lidé kolem ji neustále bombardovali otázkami, zda není modelkou. Když musela neustále odpovídat, že je brankářka, bylo jí trapně. Na fotbal se vyprdla a stala se modelkou.

Udělala Karmen dobře No snad ano.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Ty nejlepší gadgety pro správné chlapy
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies