Erotické PC hry

Chcete si zahrát, ale také se u toho pobavit, odreagovat nebo dokonce vzrušit? Vyberte si některou z erotických PC her. A abyste nemuseli hledat a vybírat dlouho, máme pro vás několik vlastních tipů.

Animační obrázek k PC hře

Ruská ruleta – svlékni ji a přežij!

Princip ruské rulety známe všichni – do jedné komory bubínku revolveru se vloží náboj, bubínkem se zatočí, hráč přiloží revolver k hlavě a stiskne spoušť. V erotické verzi této hry ale soutěžíte se sexy dívkou nejen o svůj život, ale i o peníze a o to, kdo z vás se dříve svlékne.

Condom Game – hra s kondomy

Smyslem této hry je naplnit ujíždějící kondomy poskakujícím penisem. Pokud se netrefíte, budete za autentických zvukových efektů stříkat na zeď. Vtipná, oddechová hra.

Cool condoms – procvič si erotické polohy!

Vaším úkolem je najít vhodnou dvojici pro požadovanou erotickou polohu. Jednotliví partneři jsou již připraveni v takové poloze, aby mohli dosednout či dolehnout na protějšek, ke kterému patří. V této hře se nejen pobavíte, ale také zdokonalíte své znalosti v oblasti sexu.

Catch the Sperm – chytej spermie

V této PC hře se stáváte lovcem spermií. K dispozicí máte dělo vystřelující kondomy – ani jedna spermie vám nesmí uniknout! Hra není určena jen k zábavě, ale i k varování veřejnosti před šíření AIDS.

Strip that girl – striptýz

Hra, ve které se brokovnici musíte trefit do dívky tak, aby odložila nějakou část oděvu. Pokud se trefíte špatně, může si zpátky dva kousky zase obléci. Svléknout dívku tedy nebude jednoduché.

Sex bunny sim – pojď na hotel

V této hře procházíte jednotlivými pokoji hotelu a potkáváte spoustu krásných dívek. Ty vám pokládají záludné otázky – čím lépe odpovíte, tím sladší bude odměna.

Tip na závěr – PC hra Sexy služebná

Chcete-li vzrušovat a dráždit ženu, ale po ruce žádnou nemáte, přijde vám k dobru tato PC hra. Rozpálená služebná totiž přesně na tohle čeká. Můžete ji laskat a dráždit s pomocí nejrůznějších pomůcek, které máte k dispozici. Odměnou vám bude postupné odhalování jejího těla i smyslný zvukový doprovod.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.5 Počet: 2 Nejlepší: 4 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Co si v kinech nenechte určitě ujít!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies