Erotická masáž pro vaše potěšení!

Jedná se o jiný typ relaxační masáže, ale má stejné účinky. Jen má “šťastný konec”. Může být prováděna jak speciálně vyškolenou masérkou nebo vaší partnerkou.

masagger

 

Účinky

 

Relaxační masáže se provádějí, aby se nám ulevilo od bolesti nebo se doporučují provádět po traumatických stavech či operacích. Měl by vám to ale povolit a doporučit ošetřující lékař, aby to nemělo vliv na váš uzdravovací proces. Perfektně se vám aktivují svaly, což je důležité hlavně pro sportovce. Ať už na rozehřátí před výkonem nebo v rámci rekonvalescence.

 

Hlavně byste se měli u masáže celkově uvolnit, odpočinout si a nechte si roztančit vaše smysly. Kvalitní masáž odplavuje stres. U erotických masáží se soustředí na uvolnění, aktivaci erotogenních zón a masérka vás dovede do zdárného konce, kdy masáž ukončí vaším vyvrcholením.

 

Průběh masáže

 

Na těchto místech jsou prováděny i masáže párů, nebo vás tu mohou tuto techniku relaxační masáže naučit. Základem je málo světla, teplo, hudba a samozřejmě masérka nebo vaše partnerka. Světlo by mělo být tlumené, klidně mohou být jediným zdrojem světla svíčky. Neměla by vám být zima ani příliš velké teplo. Také pomáhá relaxační hudba.

 

Masáž obvykle začíná třením, kdy vám masérka aplikuje olej či krém. Dlaněmi jej roztírá po celém těle, aby se vám lépe rozproudila krev. Krouživými pohyby a sekáním hranou dlaně vám uvolní svaly a jemně vás hladí. Později přidává na síle a v určitém rytmu střídá masírované oblasti. Jakmile vás dostatečně rozehřeje, přejde od masáže k pomalejším a jemnějším dotykům.

 

Různě se nad vámi naklání a přejíždí po vašem těle svými bradavkami. Otírá se o vás svým tělem a věnuje se vašemu krku, bradavkám a dalším erotogenním zónám. Nakonec se věnuje pouze jedné části vašeho těla. Veškerou pozornost zaměří na váš penis a pomocí rukou vás dostane do ráje. Ovšem nepleťte si to s jiným zařízením. Kromě jejích rukou nedostanete nic. Většinou se jí nesmíte dotýkat, líbání je také zakázáno a orální či klasický sex už vůbec nepřipadá v úvahu. Možná najdete i shovívavější přístup, kde je vzájemné hlazení povoleno. Každopádně je lepší, zjistit si předem, kam se to vlastně vypravujete a co je tam dovoleno.

 

Je to nevěra?

 

Každopádně je to sporné. Pro některé to může být nevěra a pro jiné zpestření jejich vzájemného sexuálního života. I když se toho v reálném světě málokdy dočkáme, měli byste být ke svým partnerkám upřímní. Raději se jí na rovinu zeptejte, jak takovou situaci vidí ona.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Umění nebo perverze – kde je hranice?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies