Elektronické cigarety - opravdu jsou zdravější?

Přemýšleli jste již o tom, že vyměníte klasické cigarety za ty elektronické? V dnešním článku si řekneme, jaké jsou jejich výhody. Možná vás tím přesvědčíme, že elektronické cigarety jsou opravdu změnou k lepšímu. Ideálním řešením by samozřejmě bylo zbavit se úplně tohoto zlozvyku, ale pro mnoho z vás je to již zcela nemyslitelné. Tak zkuste alespoň tuto zdravější formu kouření. Jedinou nevýhodou je vyšší počáteční investice do nákupu e-cigarety, ale ta se vám vrátí do 1 měsíce.

Elektronická cigareta

 

Výhoda č. 1 - Elektronické cigarety jsou zdravější.

 

Na rozdíl od klasických cigaret, ve kterých najdete karcinogenny, dehet a spoustu dalších škodlivých chemických látek, e-cigarety neobsahují žádnou z nich. Neobsahují žádné škodlivé látky, které vznikají při hoření běžné cigarety. V e-cigaretách najdete jen potravinářská barviva, vodu, dochucovadla a samozřejmě také nikotin. Ten může za to, že většina z vás nedokáže přestat. Nikotin je vysoce návyková psychoaktivní látka, která má stimulační a uvolňující účinky.

 

Výhoda č. 2 - S elektronickou cigaretou ušetříte mnohonásobně více peněz.

 

S e-cigaretou ušetříte a to v průměru až pětinásobek ušetřených peněz za 1 měsíc. Pokud kouříte 20 cigaret denně (1 krabička), tak za ni zaplatíte asi 75 Kč. Měsíční výdaje si zjistíte, když to vynásobíte (31x75). Pak se dostanete na částku 2 325 Kč, kterou utratíte za 600 cigaret za pouhý 1 měsíc. Jednoduše si pak spočítáte, kolik to vlastně ušetříte. Do e-cigarety si stačí koupit e-liquid (30 ml), který stojí 225 Kč a to je částka na měsíc, neboť tento liquid je náhradou za oněch 600 cigaret. V tomto případě ušetříte 2 100 Kč. Což není tak špatné nebo ne?

 

Další výhody elektronické cigarety

 

  • Už nikdy nebudete otravovat své okolí.
  • E-cigareta je 100% náhradou klasických cigaret.
  • Vaše prsty již nebudou žloutnout a zapáchat.
  • Zbavíte se i nepříjemného zápachu z úst.
  • Můžete ji vnímat jako pomůcku na postupné odvykání kouření. Je to skvělé řešení pro všechny, kteří chtějí s tímto nesmyslným a zdraví ohrožujícím zlozvykem skoncovat.
  • Klidně můžete kouřit i v nekuřáckých prostorech.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.8 Počet: 4 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Madona Madridu – Penelope Cruz
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies