E-Ball – počítač budoucnosti

Další skvělou technickou „vychytávkou“, kterou dnešní moderní doba nabízí, je E-Ball. Jedná se o malý, kulatý a neuvěřitelně chytrý počítač, jehož autorem je známý designér Apostol Tnokovsky.

Černobílá fotografie zachycující E-Ball

E-Ball – PC jak jej známe dnes, bude již brzy minulostí…

Klasický design stolních počítačů tak, jak jej známe dnes, bude již brzy možná minulostí. Na svět příchází novinka, které se říká E-Ball. Tuto technickou vychytávku vymyslel známý designér Apostol Tnokovsky.

 

Apostola již omrzel klasický hranatý a dalo by se říci, že i nudný tvar klasických stolních PC, proto vymyslel a také vytvořil ten nejmenší počítač, který kdy byl sestaven. Počítačový koncept nese název E-Ball – tedy koule.

 

Podle Tnokovskeho názoru je koule tím nejlepším tvarem v přírodě, zároveň zajišťuje všeobecnou pozornost.

 

Tento koncept počítače o průměru 160 milimetrů je speciálně vytvořen pro operační systém Microsoft Windows OS. Prozatím jde stále jen o pouhý koncept, ale možná již brzy se stane věcí, bez které se neobejdeme. Nechejme se tedy překvapit, jak to dopadne…

Předpokládané technické parametry E-Ballu

E-Ball by měl obsahovat dvoujádrový procesor, 250-500GB HDD, 2GB RAM, integrovanou grafickou a zvukovou kartu, 2 x 50W reproduktory, HD-DVD recorder, bezdrátovou optickou myš a laserovou klávesnici.

 

LAN a WLAN karta, modem, Web kamera a integrovaný LCD projektor budou samozřejmostí. E-Ball by měl také obsahovat takzvaný držák papíru, který by měl posloužit jako malé projekční plátno.

Kdy bude E-Ball dostupný?

Zajímá vás, kdy bude E-Ball u nás běžně dostupným zbožím? Bohužel vás musíme zklamat. E-Ball je pořád ještě ve fázi vývoje, tudíž se prozatím přesně neví, kdy bude tato šikovná technická věcička k mání, ani to, kolik bude stát.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Lana Del Rey - kdo to, sakra, je?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies