Drew Barrymore - Charlieho andílek

Nadějná herečka, která je proslulá nejen svými skvělými hereckými výkony, ale také skandály, rozvody a erotickými fotografiemi. Přečtěte si o Drew Barrymore více informací a pokochejte se její krásou v naší obsáhlé fotogalerii.

Americká herečka Drew Barrymore na své propagační fotografii

Ze života Drew Barrymore

Drew Barrymore (celým jménem Drew Blyth Barrymore) se narodila 22.února 1975 v Culver City v Kalifornii. Kmotrem Drew Barrymore je slavný Steven Spielberg.

Herečkou už od batolete

Drew svou hereckou kariéru nastartovala velmi brzy, doslovně řečeno již v plenkách. Jako jedenáctiměsíční hrála v reklamě na psí jídlo Puppy Choice. Ve dvou letech Drew hrála ve filmu Altered States. V 7 letech se stala opravdovou dětskou hvězdou díky roli ve veleúspěšném filmu E.T. – Mimozemšťan, který nastartoval její hvězdnou kariéru naplno.

Poté si zahrála ve filmech Irreconcilable Differences, Firestarter, Cat's Eye, Poison Ivy, Guncrazy, The Amy Fisher Story, Dámská jízda, Vřískot, Všichni říkají: Miluji tě, Věčný příběh, Nepolíbená, Píseň pro nevěstu a také Charlieho andílci, kde si po boku Cameron Diaz a Lucy Liu zahrála jednoho z „andílků“.

Následovaly filmy Duplex, 50 First Dates, Music and Lyrics, Lucky You, Beverly Hills Chihuahua a další. Prozatím poslední roli Drew ztvárnila ve filmu Whip It!

Svatby a rozvody jako na běžícím páse

Drew Barrymore se v 19-ti letech vdala za herce Jeremyho Thomase. Jejich vztah trval celých 14 měsíců. V roce 2001 se provdala za kanadského herce Toma Greena. V roce 2002 se rozvedli. Bude Justin Long, se kterým Drew chodí již přes rok, dalším manželem v řadě?

Alkohol,drogy a nahota nejsou Drew cizí…

Drew, už jako velmi mladá zjistila, co vše se slávou souvisí. V devíti letech začala pít a navštěvovat různé párty, zanedlouho poté vyzkoušela i sílu drog. Skončila až na samém dně, z něhož se naštěstí dokázala dostat zpátky do normy. Nyní se jí v profesním i osobním životě daří.

S nahotou to má Drew Barrymore také zajímavé. V několika filmech jsme ji mohli shlédnout nahou (což se nelíbilo jejímu kmotrovi), své odhalené poprsí ukázala v televizní show Davida Lettermana. Drew pózovala pro pánský časopis Playboy (fotky naleznete v naší fotogalerii).V současné době ale tvrdí, že už ji nahou neuvidíme. Nechme se tedy překvapit.

Drew Barrymore versus Angelina Jolie

V roce 2007 byla Drew zvolena časopisem PEOPLE za nejkrásnější ženu světa. Porazila i Angelinu Jolie, která má své místo na vrcholu žebříčku nej sexy žen téměř vždy jisté.

Jak se líbí Drew Barrymore Vám? Hlasujte pod článkem!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Kouzlo a bída cirkusů
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies