Samuraj.cz

Dravá Ashley Tisdale

Lukáš Kamp

Tato modelka, tanečnice, herečka a zpěvačka byla v Americe zařazena mezi 25 nejkrásnějších teenagerů pod 25 let. Proslavila se mimo jiné rolí potvory ve filmovém muzikálu High School Musical a s nehranou dravostí si razí také cestu za kariérou.

Životopis všestranné Ashley Tisdale Ashley jako herečka

Ashley Tisdale, celým jménem Ashley Michelle Tisdale, se narodila v New Jersey druhého července roku 198. Momentálně ale žije v Los Angeles. Od malička se věnovala tanci, zpěvu a herectví. Zahrála si v mnoha epizodách nejrůznějších seriálů – mimo jiné se objevila i v Beverly Hills 902 10 nebo v Charmed (Čarodějky). Výraznější zapůsobila v seriálu The suite life of Zack and Cody a jako chůva ve filmu Donnie Darko. Svůj herecký talent zcela potvrdila rolí sebestředné potvory Sharpey ve filmovém muzikálu High School Musical.

Dlouhodobě pracuje pro společnost Disney. S Catrine-Zetou Johnes natočila reklamu pro T-mobile.

Ashley jako zpěvačka

Co se hudební kariéry týče, Ashley Tisdale zpívala už ve svých dvanácti letech pro tehdejšího amerického prezidenta Billa Clintona. V roce 2007 vydala své první sólové album s názvem Headstrong, v současné době chystá své druhé CD. Její nejznámější písně jsou Not like that, He said, she said a Suddenly. Ashley nazpívala také v Americe notoricky známou vánoční píseň Last Christmas.

Co jste o Ashley možná nevěděli

Ashley Tisdale má starší sestru Jennifer, psíka Mauiho a bohužel také přítele Jareda Murino. Kromě tancování, zpívání a hraní k smrti ráda nakupuje. Její sestra se také věnuje herectví.

Ashley Tisdale v Muzikálu ze střední

Muzikál ze střední, produkovaný společností Disney, vypráví o dvou středoškolácích: o Troyi Boltonovi, kapitánovi basketballového družstva a Gabrielle Montézové, právě přistěhované, stydlivé, ale pilné studentky. Oba se zúčastní školního muzikálu a zamilují se do sebe. Ashley hraje ve filmu záporačku Sharpey.

První díl muzikálu měl premiéru v roce 2006 a ihned se zařadil mezi nejúspěšnější televizní filmy společnosti Disney. Muzikál je dodnes natolik úspěšný, že se letos natočil jeho již třetí díl. Ve všech dílech Ashley Tisdale tančí i zpívá, některé písně se dokonce dostaly mezi stovku nejlepších amerických písní.

Ashley Tisdale - fotky a videa

Chcete si poslechnout, jak zpívá Ashley Tisdale naživo? Píseň Last Christmas v jejím podání si můžete vychutnat na videu níže. Přinášíme také fotky Ashley Tisdale v naší fotogalerii.

Další mladé krásky na Samuraji Vanessa Hudgens - kráska z Muzikálu ze střední Sexy čarodějka - Alyssa Jayne Milano Sexy herečka Sandra Nováková Sexbomba Dominika Kadlčková

 

Hodnocení: 3.0

Počet: 1

Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.