Do postele v sexy pyžamu!

Pánové v čem uleháte do postele? Mnozí z vás pojem pyžamo ani neznají a nejraději se do peřin zavrtají jen tak. V těch vedrech je to možná příjemné, ale co třeba vyzkoušet saténové pyžamo? Nejen, že pěkně vypadá, ale také vás trochu ochladí a ženě se také bude zamlouvat. Pokud se vám pyžama přesto nezamlouvají, můžete nějaké slušivé pyžamko koupit své drahé polovičce.

Fotografie ženy v růžových šatech při pózování na posteli

dianka.czPyžamo pro bezstarostný spánek

Možná se vám to nezdá, ale pyžamo opravdu dokáže kvalitu spánku ovlivnit. V případě, že si na noc obléknete opravdu kvalitní pyžamo, budete se cítit jako v bavlnce a to by pak bylo, aby se člověk pořádně nevyspal. Pokud se spokojíte s pohodlím, navlékněte se do bavlněného pyžama, ale pokud máte v oblibě luxus, saténové pyžamo bude tou správnou volbou.

Samozřejmě není nikde řečeno, že se v létě budete potit v klasickém pyžamu s dlouhým rukávem a nohavicemi až na zem. Tohle je dávno pasé. Dnes si můžete vybrat, krátký či dlouhý rukáv a stejně je to také s nohavicemi. S klidným svědomím si můžete pořídit i pánskou noční košili.

 

Něco pro nikrasnepradlo.cz

Tak tady bude výběr širší. Určitě jí nějakým sexy pyžamkem nebo noční košilkou uděláte radost a nejen jí, že Výběr je pouze na vás. Chete ji i v noci vidět zahalenou v luxusu Pak zvolte nějaký sexy saténový kousek, buď košilku s tenkými ramínky, rafinované šortky nebo jiné odvážné modely.

Jde vás spíše o pohodlí I tak si vyberete pěkné kousky a nemusí jít pouze o satén.

Zaručujeme, že ve vámi vybraném pyžamu bude vaše drahá polovička okouzlující a sexy. Pyžama kromě toho, že vynikají precizním stylem jsou také pohodlná a mají stylový design.

Dámská pyžama se mohou pochlubit pěkným zdobením a výšivkami. Těmito ozdobami se pánská pyžama netěší, ale možná by se některým mužům zamlouvala.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Porno a média spolu v posteli
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies