Dirty talk aneb vulgarismy při sexu

Máte rádi drsnější sex? Pak se nestyďte a zkuste při něm mluvit sprostě. Pro některé z vás jsou vulgarismy při sexu běžnou záležitostí. Ovšem jiní se sprosté mluvě při sexu zásadně vyhýbají.

dirty talk

 

Dirty talk neboli špinavá mluva má především za úkol povzbudit fantazii a zpestřit váš sexuální život. Používají se výrazy lechtivé, necudné i drsné. Na každého mají sprosté výrazy jiný účinek. Mějte tedy na paměti, že se to partnerce může a nemusí líbit. Některou tím nažhavíte a jinou naopak zbrzdíte. Ale rozhodně to stojí za vyzkoušení.

 

Pokud netoužíte po stereotypu, je jen dobře, že chcete svůj protějšek nějak překvapovat. Sex nemá být jednotvárný a nudný, ale měl by se čas od času něčím okořenit. Objevujte nové věci a oživíte i vychladlé vzrušení. Oba se musíte snažit, aby vám to klapalo v posteli. Zkuste tedy partnerku nažhavit drsnou špinavou mluvou.

 

Jak na to?

 

Nemusíte partnerce hned nadávat či ji ponižovat. Ale je pravda, že i ponižování může někoho vzrušovat. Pro jistotu ale začněte zlehka. Musíte mluvit tak, abyste partnerku navnadili. Snažte se jí zvýšit sebevědomí, posílí to její sebedůvěru, ale co víc, také tím můžete zvýšit její sexuální vzrušení. Abyste se ujistili, jak je vaše partnerka ohledně dirty talk tolerantní, můžete si s ní nejprve promluvit. Nebo to riskněte a překvapte ji během sexu. Ale k silnějším výrazům se dostávejte postupně a všímejte si, jak na to partnerka reaguje.

 

Ze začátku zkuste používat výrazy, které ani žádnými vulgarismy být nemusí. Stačí, aby zněly lehce vulgárně a vyzývavě. Když ji budete chtít pochválit tělesné partie, klidně ji řekněte, že zbožňujete ty její obrovské “melouny, dudy, kopce” a podobně. Hlavně nepoužívejte odborné názvy - ty jsou pro doktory a nepatří do postele. Můžete i přitvrdit a říct jí, že se už nemůžete dočkat, až tu její díru ošukáte. Bez obav ji šeptejte do ucha, co jí chcete dělat nebo co chcete, aby udělala ona pro vás. Můžete jí popsat i své pocity, že je tak “těsná, úzká” nebo že tam dole krásně voní a chutná. S partnerkou si klidně domluvte signál, jak dirty talk ukončíte, když už toho bude na vás moc.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.8 Počet: 4 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Ulítnete na kiteboardingu?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies