Dell Precision M6500 – nejvýkonnější notebook na světě se čtyřjádrovým procesorem a Full HD displejem

Představujeme Vám žhavou novinku od společnosti Dell – notebook s označením Precision M6500. Novinka se může pochlubit nejenom titulem nejvýkonnějšího notebooku na světě, ale také čtyřjádrovým procesorem, Full HD displejem a vysokou pořizovací cenou. Ostatně, přesvědčte se o tom sami…

Fotografie notebooku značky Dell Precision M6500

Stylový design pod taktovkou Dellu

Novinka se může pochlubit stylovým designem, rozměry 39,3 x 28 x 3,5 centimetrů a váhou 3,6 kilogramů, což na notebook se 3 pevnými disky není příliš mnoho. Vybrat si můžeme ze dvou barevných provedení - červeného a stříbrného. Základem bude u této novinky 17-ti palcový monitor (1920 x 1200 obrazových bodů) s LED posvícením a Full HD rozlišením. Samozřejmostí je také klávesnice s numerickým blokem a čtečka otisků prstů.

Dell Precision M6500 - technické parametry

Srdcem notebooku Dell Precision M6500 je v základní konfiguraci jeden z procesorů řady Intel Core i7. Novinka může obsahovat také v současnosti nejvýkonnější procesor Core i7 Extreme Edition. Záleží pouze na Vás, zda-li si za tento procesor připlatíte. Data je možné ukládat až na 3 pevné disky, které je možné pro zvýšení výkonu zapojit v RAID poli. Volit můžeme mezi tradičním pevným diskem se SATA rozhraním a nebo rychlejší SSD jednotkou. Dell Precision M6500 může být díky 4 paměťovým slotům vybavena až 16 GB operační paměti typu DDR3 s maximální šířkou sběrnice 1600 MHz. Zákazník bude mít na výběr i ze dvou typů výkonných dedikovaných grafických karet - Nvidia Quadro FX 3800M a nebo ATI FirePro M7740. Ve výbavě notebooku nechybí ani vestavěná Blu-ray vypalovačka.

Zajímá Vás cena?

Dell Precision M6500 je dodáván s předinstalovaným operačním systémem Windows 7 Professional, u něhož je možný downgrade na Windows XP. Spodní cenová hranice se u této novinky vyšplhala na hranici 66 000 korun, při nejvyšší konfiguraci se bude cena notebooku Dell Precision M6500 pohybovat okolo 150 000 korun. Pokud se tedy rozhodnete pořídit si takhle drahou hračku, nezapomeňte na nadstandardní záruka NDB (Next Business Day), kterou společnost Dell nabízí.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Jiří Grossman, král českého humoru
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies