Dejte průchod svým živočišným instinktům!

Muži se často domnívají, že ženy dávají přednost pomalému, něžnému a romantickému sexu. Opak je pravdou. Přibližně 70 % žen preferuje drsný sex. Ale pozor, tvrdý či drsný sex neznamená mlácení, znásilnění či sado-maso techniky. Jde tu o rychlý, hluboký a tvrdý průnik. Pamatujte, že křičet by měla vzrušením a ne bolestí.

krásná žena u moře

Proč byste měli vyzkoušet drsnější sex?

Občas zapomeňte na slušné vychování pravého gentlemana a nechte se ovládnout zvířecími pudy. Dejte ale pozor, abyste své partnerce neublížil. Drsný sex vám pomůže narušit případný stereotyp v posteli. Všeho moc škodí. Po čase i něžnosti ztratí své kouzlo. Proto to občas prostřídejte a uvidíte, jak se váš sexuální život zlepší. Ženy chtějí být čas od času ovládány.

 

Především jde o překvapení. Vyberte vhodné místo a čas. Jednejte rychle a bezohledně, ale tak, abyste jí nijak neublížil. Nemusíte ji fackovat a mlátit. Stačí jen přitvrdit. Pevně zmáčkněte její prsa, svlékněte ji nebo jí sundejte jen kalhoty a kalhotky a vykašlete se na předehru.



Aby to partnerku příliš nebolelo, je dobré začít orálním sexem. Ale ne tak jako vždycky. Nečekejte, až bude připravená. Prostě jí věnujte maximálně minutu a vrhněte se do akce. Přirážejte tvrdě a hluboko a klidně ji občas pořádně plácněte přes zadek. Nečekejte na její orgasmus, až budete chtít, prostě se udělejte. Jestli vše uděláte správně, nebude jí ani vadit, že jste ji o orgasmus ochudil. U žen totiž neplatí, že si bez orgasmu neumějí užít sex. Je ale dobré, ji za tento drsný vpád později odměnit.

Co je dovoleno?

Buďte bezohlední. Neptejte se a nenechte jí o čemkoliv přemýšlet. U drsného sexu by neměl chybět dirty talk neboli použití sprostých výrazů. Spanking - plácnutí přes zadek je také povoleno. Nejdůležitější je moment překvapení. Netahejte jí zpět do postele, prostě si ji vezměte, kdekoliv máte chuť.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Kouzlo a bída cirkusů
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies