Cvičte svaly, zvýšíte libido

Toužíte po bohatším a bouřlivém sexuálním životě? Chcete posílit své i její libido? Sbalte věci na cvičení do tašky a vyrazte si zasportovat, zpotit se a zadělat tak na vášnivou noc. Je dokázáno, že pravidelné cvičení libido zaručeně posílí. Ptáte se, jak je to možné? Pravidelné a intenzivní cvičení zvyšuje hladinu mužského pohlavního hormonu testosteronu v krvi. Tento úžasný hormon zvyšuje sexuální touhu mužů i žen.

Fotografie páru ležící v posteli

Chytráci z Austrálie

Vědátoři z Austrálie tvrdí, že lidé, kteří bez pohybu nemohou být ani chvíli, mají skutečně mnohem větší libido než lenoši cvičící na gauči u televize. Ale, kromě silnějšího libida, což je asi pozitivní věc, jsou prý fitness fanatici společensky dominantní lidé se sklonem k agresivitě.

Submisivní jedinci bez libida

Sportovce s postavou, na které je vidět každý sval, spojujeme s agresivním chováním a respektem. Zatímco gaučové povaleče, lenochy a společenské outsidery spojujeme spíše se submisivním chováním. Není to sice nijak vědecky dokázáno, ale určitě mi dáte za pravdu, že většina z nás to tak bere. Představte si před sebou urostlého, vypracovaného chlapa a chlapíka s pivním mozolem. Tak, jak to vidíte? Který z nich má větší libido?

Proč se hladina testosteronu zvyšuje?

Vyšší hladina testosteronu, která ovlivňuje určité vlastnosti osobnosti, souvisí s rychlostí a mírou metabolismu. Míra metabolismu je pak závislá na intenzitě pohybu. Cvičte, běhejte a trapte svá těla v posilovnách. Budete mít pěknou linii, pevnější zdraví, lepší kondici a hlavně spokojenou partnerku!

Nic ovšem není stoprocentní. Někdo má chuť sexovat každý den, aniž by kdy do posilovny vkročil. Někdo se během, jízdou na kole nebo jiným sportovním řáděním zničí natolik, že na řádění v ložnici nemá ani pomyšlení.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Porno a média spolu v posteli
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies