Co ty ženské furt dělají špatně a pak brečí?

Chlapi opravdu chtějí krásný, vyvážený a seriózní vztah. Ale když ty ženské jim to pořád kazí. Mnohdy si ani neuvědomují, jaké chyby dělají. Tenhle článek jim konečně otevře oči a chlapům dá do ruky manuál, jak postupovat, přesáhne-li chování jejich partnerky jistou mez.

myangercoach.co.uk

Stíhačka

Tak tenhle typ je horší než hlídací pes. Identifikujete ji podle neustále se opakujících dotazů: kam jdeš, s kým, kdy se vrátíš, co tam budeš dělat. Jste-li konečně milostivě propuštěni, za chvíli následuje kontrolní telefonát. Není jí svatý ani váš mobil, ani e-mailová schránka – jejich obsah má prošňupaný skrz naskrz.

Zlatokopka

Je to kus a ví o tom. Svoje fyzické kvality nehodlá prodat lacino. Jestli jí při konverzaci špitnete do ouška, že jste učitel nebo prodavač, s postupem na další metu se rozlučte. Největším koníčkem těchto slečen je nakupování. To vy a vaše kreditka poznáte velice dobře. Tahle slečna totiž automaticky předpokládá, že platíte vy – vždy a vše. A zatímco ona vyplouvá ze značkového butiku ověšená taškami, vaše kreditka krvácí u pokladny.

Maminčina holčička

Je jí sice už skoro třicet, má vysokoškolský titul, vlastní byt a šéfuje dvaceti lidem, ale víkendy a veškerý volný čas tráví s rodiči. To bude také váš hlavní program. Miluje-li maminka kanastu a tatínek rád rybaří, můžete třikrát hádat, jakým aktivitám se budete (muset) věnovat. Máte dvě možnosti: včas prchnout, nebo její rodiče adoptovat.

Žárlivka

Jste na ulici nebo ve společnosti. Otočíte se za pěkně rostlou slečnou, možná i utrousíte nějakou tu chlapáckou poznámku. Partnerka po vašem boku zachovává ledové mlčení a dekorum. Jakmile ale za vámi zaklapnou dveře bytu, změní se v saň. Zahrne vás výčitkami, obviňováním, slzami, možná i nějakým tím nádobím. A to nemluvíme o tom, když máte v práci hezkou kolegyni, v okolí přitažlivou kamarádku a na facebooku sexy spolužačku. Tenhle typ bývá často kombinovaný se stíhačkou.

Bohémka

V knihovně má asi tisíc opravdivých knížek, které údajně i čte, miluje cestování, zvířata, opovrhuje konzumem a byrokracií. Zásadně jí nesvěřujte faktury, daňové doklady, placení inkasa a další přízemnosti. Mohlo by se stát, že se ocitnete bez internetu i elektřiny. Její byt připomíná všechno, jen ne klícku. S prachem je vyloženě kamarádka, šmouhy na oknech nahradí záclony a kočičí chlupy v polévce trénují váš zrak a postřeh.

Bordelářka

Odnož bohémky, ale bez intelektuálního náboje. Neuklízí, nebaví ji to a nemá čas, protože si musí nalakovat nehty a udělat vlasový zábal, popř. vyvenčit psa, dopsat seminárku apod., na důvodu nesejde. Přesto v jejím bytě najdete jistý systém - špinavé prádlo v levém rohu, čisté v pravém. I když se nepovažujete za velkého pořádkumilovce, najednou zjistíte, že vám bytostně vadí směs drobků a zvířecích chlupů na vašich kalhotách a irituje vás zaschlý žloutek na kredenci.

A to není vše…

Tenhle výčet samozřejmě není konečný. Kromě toho nás ženské dokážou vytočit i mnoha jednotlivostmi, natáčkami na hlavě počínaje a řečmi o svém bývalém konče. Taky neustálé malicherné hádky můžou být tím posledním hřebíčkem do rakve vztahu.

Spočítejte jí to! Pomůže bodový systém

Zatímco v citech občas tápeme, čísla nelžou. Proto si na začátku každého vztahu sepište seznam věcí, které vám nejvíc vadí (strniště na lýtkách, neznalost Kantovy dialektiky, rozvařené knedlíky apod.) a pěkně jim přiřaďte body, podle závažnosti, jakou jim přisuzujete. (Flirtovalas s Milošem? Máš trestný bod. Řekla jsi, že Milošovo BMW má lepší pérování než moje Audi? Plus tři body.) Při určitém počtu bodů zvyšte ostražitost. Dosáhla plného počtu? Tak to dozrál čas na radikální řešení. Jo, dámy, čísla jsou neúprosná…

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Nespoutaný Sébastien Chabal
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies