Co o něm nevíte?

Máte pocit, že o kolegovi, který se schovává či tiše vyčkává ve vašich trenkách na vhodnou příležitost, už víte absolutně všechno? Beztak nevíte a dneska vám budou další tajemství penisů odhalena. A pozor nejsou to žádné bludy, ale statistické údaje!

Fotografie banánu s krejčovským metrem

Krutá pravda – s věkem se schovává do ulity!

Bohužel pánové, je to tak. Do sedmnáctého roku lze pořád doufat, že ještě trochu poroste, ale pak je šmytec. Od sedmnácti už se ani nehne, až kolem padesátky, ale to zařadí zpátečku. Nezbývá než se smířit s tím, že v padesáti bude vaše chlouba o jeden a půl centimetru kratší.

Při měření kecáte

Výzkum, který byl uveřejněn v Journal of Urology, vás odhalil! Když si ho měříte sami, vždycky nějaký ten centimetr přidáte. Pokud měření provádí druhá osoba, jsou čísla přesnější. Při studii byla tedy zjištěna průměrná délka ztopořeného penisu 15,7 centimetrů.

Patříte mezi evropskou špičku!

Ohanbí měřili i vědátoři ve Španělsku (vůbec všude na světě je měří rádi). Z Evropanů jsou na tom nejlépe Francouzi s délkou 16,01 centimetrů. Pánové z České republiky se také nemají za co stydět. Délka 15, 89 centimetrů není špatná, co vy na to? Rumuni mají oči pro pláč, s délkou 12,73 dopadli z Evropy nejhůř. Že nejdelší ho mají černoši?! Není pravda! Podle Španělů mají v trenkách nejvíc chlapi z Jižní Ameriky. Naopak vítr v trenkách trápí muže z Asie.

Chlap fňuká, ženská chrochtá blahem

Co vy? Jste s ním spokojeni? Jestli ano, patříte do úzké skupiny pánů, kteří jsou se svou zbraní spokojení. Další nešťastníci mají pocit, že je příroda příliš štědře neobdarovala. Ženské to vidí jinak a komu jinému v tomto posuzování věřit? Většina žen je s velikostí spokojena a navíc spíše než délku preferují šířku penisu. Pokud jste vlastníkem dlouhého, ale tenkého péra, fňukání je vám povoleno.

Erekce a sexuální apetit

Nejlépe bude fungovat, když se ráno probudíte, tohle platí po celý život. A co se týče věku, je největší chuť mezi osmnáctým a pětadvacátým rokem. Po třicítce to jde pomalu do háje a až se vám v padesáti zkrátí …. raději ani nemluvit.

Kolikrát se vám během dne postaví? Statistika tvrdí, že je to průměrně šest až deset erekcí během dne a k tomu ještě pět v noci. Člověk by to do něj ani neřekl.

Dvacet osm litrů semene

Ano tolik spermií vyloučíte během průměrných sedmi tisíc ejakulací za život. Sedm tisíc ejakulací to je podle sexuologů soulož třikrát týdně, přičemž počítají s tím, že vaše aktivita je největší mezi osmnáctým a pětadvacátým rokem. Vědci už dokázali změřit i rychlost ejakulace. Tak co kolik to tak bude? Průměrně čtyřicet pět kilometrů za hodinu, ale pokud máte v posteli fakt pěknou babu, bude to i rychlejší.

Tak a zase jste o něco chytřejší, snad vám tyto užitečné informace k něčemu poslouží.

 

 

 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Recenze filmu Největší z Čechů
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies