Co nového v ICQ

Už jste slyšeli o ICQ bez instalace? A víte, že s novou verzí ICQ můžete psát SMS do všech sítí zdarma nebo komunikovat s několika přáteli najednou? Přinášíme ICQ novinky, které se mohou hodit.

Fotografie počítačové myši s panáčky z Člověče nezlob se

ICQ bez instalace

Icq2go

Pro využívání komunikačního programu ICQ byla dosud nutná jeho instalace. Dnes už to nutné není. S ICQ2Go vám stačí jakýkoliv počítač s přístupem na Internet a samozřejmě také znát své ICQ číslo a heslo, případně se zaregistrovat jako nový uživatel.

Gaim Portable

Další variantou využívání ICQ bez instalace je přenosný program Gaim Portable, který můžete přes USB flash disk používat kdykoliv. Výhodou je, že program si pamatuje veškeré vaše ICQ kontakty, skiny, nastavení ICQ i historii zpráv. Z flash disku Gaim Portable instalovat nemusíte, stačí program spustit a můžete komunikovat. A mimochodem, tento vychytaný program nepodporuje jen ICQ, ale i Jabber, MSN Messenger, AIM a mnohé další.

Nové vzhledy ICQ

Většina uživatelů ICQ používá standardní vzhled, který ale může časem omrzet. Věděli jste, že si tzv. skiny můžete měnit jak chcete? Tvůrci programu ICQ vymýšlejí stále nové a zajímavější skiny, takže je opravdu z čeho vybírat. Co třeba vyzkoušet mrazivý zimní nebo romantický vánoční vzhled?

Jak se mění skin

Rozhodnete-li se změnit skin ICQ, klikněte nahoře na položku Hlavní, dále na Možnosti, otevře se vám nové okno, v levém sloupci klikněte na Přizpůsobit nastavení, dále na vzhled a zde si vyberete nový skin. Toužíte-li po nejnovějších skinech, klikněte na „Další vzhledy“ a otevře se vám nové okno, kde si je můžete stáhnout.

ICQ 6.5

Zajímá vás, v čem je lepší nejnovější verze, ICQ 6.5? Tak například s novým ICQ nemusíte komunikovat se všemi přáteli zvlášť, ale můžete je pozvat na společnou komunikaci a diskutovat společně! Totéž je možné při telefonování, přičemž nemusíte mít, jako to bylo nutné ve starých verzích, otevřeno několik oken najednou – stačí jen jedno, všechna aktivní okna se spojí! Do historie se ukládají i SMS zprávy a soubory a je snadnější v ní cokoliv najít. A to nejlepší nakonec – s ICQ 6.5 můžete posílat SMS zdarma do všech sítí! 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

5 nejoblíbenějších hitech hraček současnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies