Co můžete čekat od ženských?

Pokud jste se mrchám, holkám na sex a ledovým královnám doposud vyhýbali, možná teď změníte názor. Právě tyhle ženské vám toho dají nejvíce!

tři ženy na párty

Kámoš v sukni

Není mezi vámi žádná fyzická přitažlivost, buď je prostě škaredá nebo vás bere jako bráchu. Zato spolu dokážete prokecat celý den. Pohlídá vám psa, když to potřebujete, a zvedne ego před důležitým pohovorem. Máte podobné zájmy a klidně se jí svěřujete jako chlapovi. Je to prostě kámoš v sukni. Radí vám ve vztazích s ostatními ženskými a zabrání tak někdy opravdovému trapasu. Je prostě k nezaplacení!

Milenka

Jde ji jen o sex a často i o prachy. Na druhou stranu se nemusíte obávat trapného seznamování s jejími rodiči, plánování potomků a společné budoucnosti vůbec. Nebude vám vyčítat, že jste zapomněl na její narozeniny nebo že si ji málo všímáte. Milence jde především o sex a chtě-nechtě o vaše konto. Ale co byste nedali za trochu klidu v náručí sexy ženské, že? Protože vám nejde o nic vážného, nebudete se bát chtít po ni v posteli i ty největší chlípnosti a nechutnosti. Milenky to prostě dělají rády.

 

Poradíme, jak nesbalit zlatokopku! Více zde >>>

 

Mrcha

Je temperamentní, sebevědomá, přímočará a akční. S touhle ženskou se nikdy nudit nebudete! Mrchy sice myslí hlavně na sebe a v žádném případě se nepodřizují svým protějškům, na druhé straně ale právě díky jejich nezávislosti ve vás budou stále vzbuzovat touhu a budete po nich stále šílet. Nedělá ji zatěžko před vámi flirtovat s jinými, klidně zapomene, že jste spolu měli jít do kina a místo toho se jde s přáteli bavit. Mrchu zkrátka nikdy nemáte jistou. Pokud ji naštvete, počítejte s tím, že budou lítat přinejmenším facky. Usmiřování za to bude stejně vášnivé jako pocuchaná fasáda!

Nedostupná femme fatale

Tak na tu nemáte. Je zadaná nebo vás prostě jen ignoruje. Když tenhle druh ženských vycítí váš zájem, dělá jim to zatracně dobře a pěkně si s vámi pohraje. Můžete si tak akorát představovat, jaké by to bylo, kdyby jste ji získal, ale představy nejsou realita, takže zpátky do trenek a na zem. I když se zdá, že vás tenhle vztah nevztah jen obírá o energii, přináší vám také jedno velké plus. Kvůli ní ze sebe totiž vydáváte maximum. Máte motivaci k sebezlepšování se! Pozor ale, ať ze sebe neuděláte směšného pejsánka. Hranice jsou velice sporné!

Partnerka

Všechny zkušenosti s kámoškami, milenkami, mrchami i nedostupnými femme fatale vedou nakonec jen k jedinému – k tomu, abyste byli schopni obstát ve vztahu s tou, kterou jste si nastěhovali k sobě a vidíte v ní matku svých dětí. Někdy sklouznete k tomu, že si nakonec vezmete milenku nebo mrchu. O strastech a slastech takových vztahů ale někdy příště!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Nespoutaný Sébastien Chabal
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies