Čím se dá pokazit sex?

Ženská logika je pro muže obrovskou záhadou. Každý dříve či později přijde na to, jak ženu získat. Ale udržet si ji, to už je mnohem těžší. Co byste tedy neměli dělat, pokud chcete, aby došlo i na sex?

Žena v puntíkované podprsence

 

Předehra je pro ženy důležitá, ale nemyslete si, že začíná až v posteli

 

Ženy předehru potřebují, ale taky ji nemusí mít vždy. I ženy mají občas rády starou dobrou “rychlovku”. Předehra by ale pro vás měla být něčím výjimečným, vzrušujícím a zábavným. Ta správná předehra vám pomůže naladit partnerku na erotickou vlnu. Ženský mozek funguje jinak než mužský.

 

Vám možná stačí, když prostě dostanete chuť či se na ni jen podíváte, ale žena po vás především chce, abyste jí zaměstnal i mozek. Ženy neustále nad něčím přemýšlí, co uvařit na další den, co nakoupit, co dodělat do práce a do toho ještě myslí na to, jak vypadají v tom prádle nebo je rozčilují poházené věci. Jejich nálada se často střídá. Nemůžete prostě jen večer přijít s květinou a čekat, že vám automaticky roztáhne nohy.

 

Nechtějí slyšet komplimenty jen těsně před sexem. Pošlete jim třeba už ráno sms s tím, jak moc se těšíte na večer a co s ní pak chcete dělat. Některé se na vás vrhnou už ve dveřích a těm ostatním musíte ještě trochu vypomoct. Hlaďte je, líbejte, pomalu svlékejte a hlavně nezačínejte ihned v jejím rozkroku. Nikam nespechejte a nic nepřeskakujte. Jinak si o vás bude myslet, že jste jen nadržený chlap, který postrádá fantazii.

 

Činy jsou mocnější než slova

 

Některé důvěřivé fanynky na vás možná budou viset, kvůli přehnanému machrování a velkolepým kecům o tom, jaký jste v posteli “bůh”. Ale jinak jsou ženy na tento typ chování alergické. Nejhorší je, když ji naslibujete první poslední, celou dobu ji přesvědčujete, jak jste úžasný, a nakonec se vám ani nepostaví. Raději nic neslibujte, aby z vás nakonec nebyla zklamaná. Vždy je přece lepší, když ji příjemně překvapíte, no ne?

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

SOUTĚŽ o parfém Calvin Klein ENCOUNTER
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies