Christina Milian

Amerických hereček a zpěvaček jsou spousty. Ale pouze jedna z nich se umístila na desátem místě v žebříčku časopisu Maxim Hot 100. Kdo je Christina Milian a jak se vyvíjela její kariéra?

Modelka Christina Milian na své propagační fotografii

Christina Milian ve zkratce

Vlastním jménem Christine Flores, narodila se 26. září 1981. Americká zpěvačka a herečka. Čtyři z jejich singlů se dostaly mezi nejlepších deset v Británii, ovšem podobně úspěšné byly i ve zbytku Evropy a v USA.
V roce 2003 hrála ve filmu „Láska nic nestojí”, poté se objevila třeba ve snímku „Buď v klidu” (volné pokračování jiného filmu Barryho Sonnefelda, autora seriálu Simpsonovi). V letošním září ji můžeme vidět v hororu „Pulse”.

Christina Milian – od čtyřech let před kamerami

Narodila se v New Jersey, afro-kubánským rodičům. Má dvě mladší sestry. Brzy po jejím narození se rodina přestěhovala do Marylandu a už ve svých čtyřech letech začala svou kariéru v zábavním průmyslu – hrála v reklamách. Před dalším stěhováním, tentokrát do Los Angeles, si stihla ještě zahrát v muzikálu Annie.

Christina Milian jako herečka

První podstatná role v její kariéře nastala, když ztvárnila reportérku v Disney Channel´s Mobie Surfers show v roce 1998. Zároveň se objevila v malinkých roličkách ve filmech jako Příběh brouka či Prci, prci, prcičky. Hrála v několika seriálech a pomalu se propracovávala i k větším rolím. Hlavní roli poprvé ztvárnila v už zmíněném snímku „Láska nic nestojí”. Od té doby už hraje podstatnější role a točí filmy s herci jako John Travolta, Uma Thurman či Tommy Lee Jones.

Christina Milian jako zpěvačka

V roce 2000 nazpívala píseň „Between Me and You” od Ja Rule. Ta se stala hitem, který ji začal budovat kariéru. O něco později zpívala vedlejší hlas ve skladbě „Play” od Jennifer Lopez, která byla taktéž velmi úspěšná. O úspěch jejího prvního alba se postaral jeho hlavní tahák a její první singl „AM to PM”. Album pojmenované jednoduše Christina Milian vyšlo ve Velké Británii v roce 2002. Američtí fanoušci si museli ještě rok počkat a Christina pro ně nachystala zbrusu nové album „It´s about time”. 16. března tohoto roku vyšlo zatím její poslední album „So amazin´”.

 

Christina Milian a charita

Christina polečně s hercem a zpěvákem Ericem Westem pořádá veřejné akce, kde se snaží získat prostředky pro lidi nakažené virem HIV, zároveň s šířením osvěty.

 

 

Christina Milian – osobní život a drby

V létě 2005 se Milian po 2,5 letém vztahu rozešla s hercem Nickem Cannonem. V rozhovoru vysvětlila, jak přišla na to, že jí Nick podvádí. Když filmovala v Rumonsku, zkoušela se z legrace nalogovat na jeho email tipováním hesel a opravdu se jí to podařilo. Tam také našla korespondenci mezi milenci. A myslíte, že ho seřvala po telefonu? Ani náhodou. Počkala a po návratu mu to všechno vmetla do obličeje. Nemůžeme jinak, než zatleskat.
V květnu tohoto roku Milian odmítla, že by chodila s Dr. Dre (rapper a hudební producent, viz článek o Eminemovi či 50 Centovi). Dr. Dre tvrdí opak: „Jo, jsme spolu. Opravdový chlap se nestydí přiznat, co je jeho. Nikdy bych neshodil svou holku tím, že bych ji tajil. Prostě to nechcete udělat, když je pro vás někdo tak důležitý a jedinečný. Už spolu jsme nějakou dobu.”
Christinina matka je v současnou dobu její manažerkou.
Milian mluví anglicky a španělsky.
Christina Milian se umístila na desátem místě žebříčku Hot 100 časopisu Maxim. Viz související článek.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Odvázaná Britney Spears
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies