Chlapi raději spánek před sexem

Nahlas byste to rozhodně nepřiznali. Lepší je mít image sexuální mašiny než takového Homera Simpsona. Ale výzkumy jsou neúprosné: pro spoustu chlapů je sex až na třetím místě za spánkem a jídlem. Že zrovna vás se to netýká? Ale no tak, jste už velcí kluci, takže si nemusíte nic dokazovat…

Kreslený obrázek Homera Simpsna z oblíbeného kresleného seriálu Simpsonovi

Každých sedm vteřin?

Kdoví kde se vzal celosvětově rozšířený mýtus, že chlapi myslí na sex každých sedm vteřin. Kdyby to byla pravda, tak by takový nebožák za předpokladu, že je 16 hodin vzhůru, musel na sex pomyslet 57 000x za den, z čehož by se asi brzy zcvoknul. Autorství tohoto bludu je přisuzováno americkému sexuologovi Alfredu Kinseymu. Kinsey je v tom ale nevinně. Jediné, co tvrdil, byl fakt, že 54 % mužů myslí na sex několikrát denně.

Bez sexu přežijete. Bez spánku a jídla ne

Skoro každý druhý chlap myslí na sex „jen“ několikrát za týden, nebo dokonce za měsíc. Ale vsaďte se, že na jídlo nebo spaní takový duševní sexuální abstinent pomyslí i několikrát za den. A je to logické: kolik šťastlivců se noc co noc propadá do víru vášně a zažívá gejzíry orgasmů? Kolik sexu máte za týden? Za měsíc…? Ale jíte a spíte denně. I ten největší sexuální predátor nemá na sex ani pomyšlení, když mu už pár hodin kručí v břiše nebo se mu únavou zavírají oči. Kdybyste mu v takové situaci předhodili polonahou a ke všemu svolnou děvu a šťavnatý, voňavý steak, po čem by asi chňapnul???

Více spánku, více sexu

Spánek a sex spolu souvisejí víc, než se zdá. Podle vědců z univerzity v Chicagu špatný spánek snižuje hladinu testosteronu, což má mj. za následek nedostatek sexuálního apetitu. Zjistili, že jeho množství se nebezpečně snižuje už po jednom týdnu nekvalitního nebo příliš krátkého spaní. Takže manažeři, workholici, studenti, otcové malých dětí a další – váš sexuální život je ohrožen!

Dělání, dělání chutě na sex zahání

Sex za zdmi našich ložnic není až takový odvaz, jak to někdy může z různých výzkumů vypadat. Vracíte-li se z práce kolem sedmé večer, slupnete večeři, mrknete na TV nebo PC a pak hupky do pelechu. A nejraději sám, protože jste úplně groggy. Dalším nepřítelem partnerského sexu je právě televize a počítač. Jen si přiznejte, že kolikrát je vám hodně zatěžko odlepit se od internetu nebo her a vydat se plnit manželské povinnosti.

O vlivu pracovního vytížení a únavy na sexuální život by mohli vyprávět Japonci. Jsou sice na špici všech možných i nemožných technologií, ale se čtyřiceti pohlavními styky za rok se ocitli na chvostu pomyslného žebříčku milovníků.

Dítě – zabiják sexu

Nejenom pracovní vytížení likviduje chuť na sex. Jste-li rodič malého dítěte, které o sobě dává vědět několikrát za noc hlasitým vřískotem, víte, o čem je řeč. A pak si sakra rozmyslíte, jestli v následujících třech hodinách zbývajících do dalšího probuzení dáte přednost spánku nebo partnerskému skotačení.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Nejkrásnější Prdelka zpátky v Praze!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies