Chcete dát ránu jejímu bývalému?

Jste spolu teprve krátký čas a víte, že vaše přítelkyně těsně před vámi jiný vztah ukončila? Představa, že spolu spali, trávili společně spoustu času a on se bavil s jejími přáteli stejně jako teď vy asi není úplně příjemná. Jestli chcete, aby se nevrátil na vaše místo a aby zcela zmizel z jejího života, netlačte na pilu. Zanechte hladnou hlavu, ono se to vyřeší.

Fotografie znázorňující škrcení dvou mužů

Důvěřuj, ale prověřuj?

Důvěra k partnerce je to nejdůležitější, bez ní to fungovat nebude, ani v případě, že expartner žádnou roli nehraje. Pro ni taky není lehké ze dne na den spálit všechny mosty. Proto si společně určete pravidla a hranice, které přítelkyně s expartnerem nesmí překročit. Hlavně ji nekontrolujte mobil a nemějte neustále dotěrné otázky, kde byla a jestli byla s ním. S takovou budete expartnerem brzo i vy. Vžijte se do její kůže, taky jste jistě nějakou tu expartnerku měli. S bývalým partnerem se nikdy nesrovnávejte, není proč. On je pryč a teď hrajete hlavní roli vy.

Ultimáta jsou tabu!

Tak chceš být se mnou nebo s ním?! Tato věta by vás mohla později hodně mrzet, většinou jde o zkratové reakce. Ultimáta, vynucené sliby a podmínky jsou nejrychlejší cestou k rozchodu. Vám by taky kladení podmínek nebylo vhod, proto s nimi nezačínejte, zbytečně tak váš vztah předčasně dospěje ke konci. Lámáním přes koleno stejně ničeho pozitivního nedosáhnete.

Žádné pomluvy, raději ho vyzdvihněte

Nejraději byste mu jednu natáhl nebo ho seřval? Ne, to je velká chyba! Ukažte, že jste nad věcí, bude to pro vás velké plus. Pokud se vám zdá směšný, ubohý nebo ne příliš inteligentní nechte si to pro sebe. Jestliže ho budete pomlouvat, nepřímo se tak dotknete i vaší přítelkyně. V podstatě jí tím řeknete, že je hloupá, když chodila s tak nemožným chlapem. Pak se tedy nedivte, pokud jej bude chránit a zastávat se ho. Všechno co řeknete, pak partnerka může použít proti vám. Lepší bude velkorysé chování, i on může být v něčem lepší než vy. V situaci, kdy budete všichni tři pohromadě, uznejte jeho názor, smekněte mu poklonu a podobně. Neztrapníte tak ho ani sebe.

Nesmí překročit hranice

Nic se nesmí přehánět a pokud jde o expřítele platí to dvojnásob. Vytyčení pravidel a hranic, které budou všichni akceptovat, nemá se žárlivostí nic společného. Pokud dovolíte, aby u vás jednou přespal, šli si spolu zapařit a opít se či cokoli jiného, s těží tomu příště zabráníte.

Nemíchejte se do jejich sporů

Ač vás to štve, není to vaše věc. Nechte svou přítelkyni, ať se to s ním vyříká sama a pokud možno buďte nestranní. Nevíte jak to s jejich vztahem bylo. Jestli se do jejich problémů budete plést i tady hrozí, že se vše co řeknete se může vrátit jako bumerang. Ovšem pokud už je jejich spor v takové fázi, že hrozí napadení či ohrožování vaší přítelkyně, rázně zasáhněte a ránu mu konečně dejte.

Sex s bývalým?

Už se rozešli, ale přesto je touha a vábení staré lásky přemohlo. Pětina lidí je toho názoru, že o nevěru v tomto případě nejde. Téměř čtvrtina mladých německých žen se přiznala k jednorázovému sexu s bývalým partnerem. U nás soulož s expartnerem nepovažuje za nevěru 19 % lidí.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

S Teslou je sranda
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies