Chcete, aby polykala vaše sperma?

Sperma má svou jedinečnou a výraznou chuť, a proto se najdou i ženy, které k němu budou mít doslova odpor. Pamatujte, že v sexu existuje základní pravidlo, kterým by se měli všichni řídit, a tím je, že nikoho nesmíte k ničemu nutit.

Chcete, aby polykala vaše sperma?

 

Pokud jej vaše partnerka ještě nikdy nezkusila, tak je její odpor založen na tom, jak jí to popsaly její kamarádky. Proto vám poradíme, jak ji můžete zkusit přesvědčit k malé ochutnávce. Dle amerických vědců je mužský ejakulát bohatý na vitamíny, minerály a další prospěšné látky. Jednou z nich je spermidin, který pomáhá zpomalit stárnutí. Sperma má nejen omlazující účinky, ale pozitivně působí i na duševní zdraví.

 

4 důvody, proč by to vaše partnerka měla alespoň zkusit

 

  1. Sperma je výborným lékem na špatnou náladu a funguje i na deprese.
  2. Skvěle pomáhá i na bolesti v krku či na zvýšenou hladinu cukru v krvi.
  3. Pokud si muž upraví jídelníček, může to mít vliv na chuť semene. Pro sladší chuť se doporučuje meloun, celer, brusinky nebo ananas. Kterým věcem by se měli muži vyhýbat? Chuti ejakulátu jistě neprospěje alkohol ani cigarety. Po červeném masu je ejakulát slanější a po chřestu má žluklou chuť. Ejakulát může mít i hořkou chuť, jestli si muž dopřeje cibuli, česnek, kávu a jiné kořeněné pokrmy. Muži by si však především měli dát pozor na obiloviny a rýži, po kterých sperma získá hnilobnou příchuť.
  4. Mužský ejakulát prospěje i její pleti. Je bohatý na zinek, vitamín C, hořčík, sodík, cukry, kreatin, vápník a dokonce obsahuje i nepatrné množství zlata. Pomáhá s léčbou akné či drobných poranění a navíc prý zabírá i na vrásky. Proto si prý některé ženy libují v tom, že si ejakulát pravidelně “patlají” na obličej. Ale dejte si pozor, některé ženy na něj mohou být silně alergické. U žen s citlivější pletí se může objevit i mírná vyrážka.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Dnešní "zbraně budoucnosti"
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies