Chceš ji ojet víc než ti dovolí?

Chcete vědět jak vrátit stereotypnímu manželskému sexu jiskru a vášeň? Pak pokračujte ve čtení. Zachraňte svůj intimní manželský život a nedovolte, aby se z vaší přítelkyně stala manželka s natáčkami a obličejovou maskou, se kterou máte sex párkrát do roka. A ani ten sex už není to, co býval? V tom případě potřebujete první pomoc a radu jak sex znovu udělat zábavným.

 

Černobílá fotografie ženy, která polonahá pózuje

Komunikujte!

Nedostatek komunikace je věc, která váš sexuální život může dostat k bodu mrazu. Vaše společná komunikace je takovým barometrem společného žití. Nemluvíte spolu? Nemůžete tedy čekat, že vám to bude v posteli klapat. Emoční bariéry jsou největší a nejčastější překážkou kvalitního manželského sexu. Stydí se jeden z vás mluvit o svých touhách a erotických snech? Dokud to nepřekonáte, sex nebude stoprocentní. Komunikace je důležitá i v případě, že jeden má k sexu nějaké výhrady. Je třeba se druhé polovičce a svěřit a problém vyřešit.

Sexuální osvěžení

Návodů, jak znovu nahodit jiskru, je mnoho. Určitě na každého z nás zabírá něco jiného, jedno je ale jisté – změna je čas od času nutná. Sežeňte hlídání pro děti a rezervujte si hotelový pokoj, maximálně se tady uvolníte. Vypněte telefony a máte jistotu, že vaši noc plnou erotiky nikdo nenaruší. Vrhněte se na nové sexuální praktiky, pro sexuální gurmány se nabízí vyzkoušet swingers kluby. Jestliže skočíte na svou ženu hned ve dveřích, když ještě drží nákupní tašky a je plná zážitků z práce, nic z toho nebude.

Zapomeňte na čas na postel

Sex v posteli a ještě k tomu po tmě? Nuda, hrozná nuda! Vzpomeňte, kde jste to dělali zamlada, postel je rutina. Sex na jiných místech se vám opět zalíbí a váš milostný život zase vzplane. Ač se to nezdá, ženy milují nápaditost, pestrost a erotickou fantazii svých partnerů. Udělejte ji to v bazénu, v kanceláři, někde v lese, těch míst je opravdu hodně. Divokou soulož můžete zažít i po sportu. Jste oba zpocení, zatáhněte drahou polovičku do sprchy a nebudete se stačit divit. Chcete zůstat doma? Klidně můžete, ráno si místo snídaně v kuchyni nachystejte porci vzrušení na kuchyňské lince, na stole nebo ji opřete o ledničku a ukažte jí, jak moc jí chcete. A jakou zvolit polohu pro její orgasmus? Při klasickém styku dosáhne orgasmu pouze třetina žen, po sňatku počet žen ještě klesá. Pro orgasmus je prý nejlepší misionářská poloha, kdy je pánev ženy podložena několika polštáři a kolena partnerky jsou přitažená k hrudníku. Tak nejlépe svou výbavou můžete stimulovat bod G.

Příliš něhy je na škodu

Většina žen nechce mít v posteli žádného surovce, ale mnohem raději snesou, některé naopak přivítají dávku hrubosti, než jemného citlivého chlapce. Dotýkáte se jí jen lehce konečky prstů? To je špatně. Seberte odvahu a ukažte jí, že má vedle sebe silného smyslného chlapa. Všechny touží po přiměřeném stisku na určitých místech. Jsou i takové a je jich hodně, kterým nevadí ani trocha bolesti.

Pokaždé jinak

Čím déle a rychleji budu přirážet, bude to lepší. Ne, nebude a vy si nevysloužíte pověst sexuální mašiny, ale nudného manžela. Sex musí být pokaždé jiný, aby bavil. Jednou se vám povede přivést partnerku k orgasmu nějakým způsobem a vy ho pak opakujete neustále dokola, až se nic nestane. Asi je to už nuda a ne vzrůšo. Citlivost částí ženského těla se neustále mění a to i během měsíce v závislosti na hormonálních procesech. Takže je třeba neustále hledat nová místa, střídat intenzitu a způsob dráždění.

Ručně stručně

Jak jí to nejlépe udělat rukou? Tady opět platí, že každou ženu vzrušuje něco jiného a každé je jinak citlivá. Nejlepší asi bude, kdyby vám sama ukázala jak to má ráda, pak to pro vás bude hračka. Ale je tady pár tipů. Fajn bude, když použijete olej nebo lubrikační gel, už jen to nanášení je vzrušující. Kolem klitorisu můžete kroužit, lehce jej válet mezi prsty nebo na něj poklepat, měňte taky rychlost i tlak. Partnerku pozorujte a poslouchejte, tak nejlépe zjistíte, kdy je to fakt ono.

Pořiďte si pomocníky

Není na tom nic špatného, naopak začne se vám to moc líbit. Kupte vibrátor a požádejte svou ženu, aby ho před vámi použila. Vzrušující pro vás i pro ni, vy ještě k tomu zjistíte, co a jak jí to dělá dobře. Bude měnit sílu vibrace či rychlost přirážení? Přesně tak při sexu postupujte i vy. Můžete ji překvapit třeba dárkem v podobě venušiných kuliček, jistě se ji budou líbit, ale pozor, aby je pak neměla raději než vás. Pomocníků, kteří zajistí správnou erotickou atmosféru, je celá řada. Vyrazte spolu na průzkum do sexshopu.

Nezapomeňte si hrát

Pro oživení manželského intimního života jsou erotické hry jako stvořené. Koukněte na internet, najdete tady spoustu sexy oblečků zdravotních sestřiček, pirátek, školaček, andělů, čertic, policajtek, zajíčků, kočiček a podobně. I pro pány se určitě něco najde. Pak nezbývá, než si zahrát na zlobivou malou školačku, na pana doktora s krásnou asistentkou. V těchto hrách se fantazii meze nekladou, vše je jen na vás. Hlavní je, že hra bude zábavná se slastným koncem.

 

Vzrušující striptýz

Seberte odvahu a sebevědomí a předveďte své krasavici striptýz. Připravte jí k tomu něco dobrého k zakousnutí a sklenku vína. Jestli je to poprvé, bude mile překvapená a určitě vám vaši snahu oplatí. Asi ani vy byste nechtěli o tento zážitek přijít. Zkuste své partnerce pošeptat, jak by s vámi její tělo v pěkném prádle, při tanci zamávalo.

Pro gurmány

Už jste během manželství vyzkoušeli téměř všechno? Sex doma, na neobvyklých místech, se všemi pomocníky, i hry už máte odzkoušené? V tom případě právě možná pro vás bude sex ve třech nebo návštěva swingers klubu tím novým plamínkem vášně. Nabízí se ještě ostřejší sexuální praktiky jako BDSM a vše co k tomu patří.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Nejkrásnější Prdelka zpátky v Praze!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies