Charlize Theron

Charlize se narodila 7. srpna roku 1975 v Benoni (Jihoafrická republika). Je uznávanou herečkou, modelkou a také producentkou.

Charlize Theron se objevila i v Playboyi

 

Jako dítě žila na farmě v malém městečku Benoni. Vstávala časně ráno, aby podojila krávy, a jejím mateřským jazykem tedy byla afrikánština. V 6 letech objevila kouzlo baletu a dočista mu propadla. K modelingu se dostala právě skrze něj, protože si ji všimli ve 14 letech lidé z modelingové agentury.

 

Po otcově smrti se odstěhovala do Spojených států amerických, aby tam studovala balet. Kariéru modelky odstartovala v Milánu a po focení v New Yorku se tam rozhodla zůstat. Navštěvovala i Joffrey School, kde pokračovala ve studiu baletu. V New Yorku později získala angažmá, ale bohužel po nečekaném zranění kotníku musel ukončit svou baletní kariéru, která vypadala tak slibně. Proto se pak upnula na další sen - být herečkou.

 

  • Byla svědkem otcovy smrti

 

A nejen to. Jejího tátu nezastřelil nikdo jiný než její vlastní matka. Musíme však poznamenat, že to bylo v sebeobraně, neboť byl otec opilý a ji i matku začal ohrožovat zbraní. Nutno ještě podotknout, že nebyl opilý poprvé. Otec byl alkoholik a její maminku často fyzicky napadal.

 

  • Charlize a počátek její herecké kariéry

 

Než objevili její herecký talent, nějakou dobu nemohla najít práci a tak přežívala, jak jen mohla. Když si chtěla nechat proplatit poslední šek z focení, úředník v bance ji odmítl vyplatit peníze, neboť pocházely z jiného státu. To ale už zoufalá Charlize nevydržela a ztropila tam velkou scénu. Díky tomu však dostala vizitku od muže, který stál za ní a celé si to vyslechl. Byl to vyhledávač talentů John Crosby, jenž se pak stal jejím agentem a sliboval ji hvězdnou kariéru, které se nakonec přeci jen dočkala.

 

  • Charlize jako herečka udělá opravdu cokoliv

 

Pro natáčení různých filmů se klidně vzdala svých vlasů, které si musela ostříhat kvůli roli ve filmu Mad Max. Také ji ve filmu Zrůda, za který získala Oskara, vytrhali obočí a v maskérně vždy strávila spoustu hodin, protože ji na tvář stříkali umělý latex, aby se dosáhlo onoho efektu nevzhledné pleti. Je prostě jedinečná a naprosto skvělá herečka, která svůj talent umí prodat v jakékoli roli.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Dragster – adrenalinová zábava pro chlapy
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies