Česká superkráska - Vlaďka Erbová

Tato playmate roku 2003 se od ostatních modelek liší krásnými silikonovými čtverkami a účesem, který pro modelky není tak úplně typický. To jsou dvě věci, díky kterým je tato krasavice velmi oblíbenou mezi pány. Česká Halle Berry je matkou pětileté Viktorky. Nevypadá na to, co říkáte?

Fotografie ženy pózující nahatá na pláži

Pánové, pro vás asi velká škoda, že Vlaďka Erbová zatím nenafotila nikterak pobuřující fotografie, jako jiné celebrity jejího formátu. Možná ani nenafotí, protože nedávno na veřejnosti prohlásila, že ji Tomáš Řepka zkrotil. Snad se tedy spokojíte alespoň s méně odvážnými (sexy ovšem bezesporu jsou) obrázky ve fotogalerii.

Asi víte, že Vlaďka se potýkala s jistými zdravotními problémy. Proto je Erbová patronkou nadace Rakovina – věc veřejná. Nafotila provokativní, ale přesto umělecké snímky pro kalendář na letošní rok. Právě peníze z prodeje tohoto kalendáře, jsou do nadace, kde je patronkou. Že ten kalendář nemáte? I když už je březen, jistě kup bude stát zato. Minimálně vás při každém pohledu potěší.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Když do divadla, tak na improshow!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies