Call of Duty: Modern Warfare 2

Jedna z nejočekávanějších her letošního roku, Call Of Duty: Modern Warfare 2, se začala po celém světě prodávat začátkem minulého měsíce. Splnila tato hra očekávání a nebo své příznivce spíše zklamala?

Kreslený záběr z počítačové hry Call of Duty: Modern Warfare 2

Očekávané předprodejní šílenství

Oficiálně se hra Call of Duty: Modern Warfare 2, začala prodávat 10. listopadu 2009. Jelikož první díl, Modern Warfare, sklidil obrovský úspěch, dalo se očekávat v den zahájení prodeje davové šílenství. A tak se i stalo. Dlouhé fronty fanoušků stály před obchody několik hodin před oficiálním zahájením prodeje. Ale zpět ke hře Modern Warfare 2….

Call of Duty: Modern Warfare 2 navazuje na děj prvního dílu

Děj Call of Duty: Modern Warfare 2 navazuje na první díl Modern Warfare. Ten pojednával o krizi na Středním východě. U niovinky se můžeme těšit na propracovaný příběh, který v prvním díle nebyl příliš dobře zpracován.

Ústřední postavou celé hry je nevyzpytatelný padouch Makarov (ten nahradil padoucha Imrana Zakhaeva z prvního dílu, ve kterém zemřel), kvůli kterému musí hráč procestovat v roli amerického vojáka po boku kapitána MacTavishe téměř celý svět. Celkem má hra 18 misí (některé mise zůstaly stejné, jako v prvním díle, některé jsou zbrusu nové). Těšit se můžeme na boje na praskajícím ledu v Rusku, moskevském letišti, na gigantických ropných plošinách, afgánských píscích, mořských vlnách dotírajících na zkorodované nosné sloupy a nebo třeba na boje v rušných ulicích Rio de Janeira.

Požitek ze hry umocní hudební doprovod z dílny skladatele Hanse Zimmera, laureáta cen Academy Award®, Golden Globe® Award, Grammy® Award a dalších. Těšit se můžeme také na netradiční, napínavý závěr, který pořádně rozproudí hladinu adrenalinu.

Dokonalé efekty a kvalitní grafika

Call of Duty: Modern Warfare 2 nabízí hráčům grafiku na velmi dobré úrovni – do detailu propracovaní vojáci i animace a nebo skvělé (téměř reálné) efekty (exploze, kouřové stopy, atd.) stojí rozhodně za zmínku. Zkrátka, Call of Duty: Modern Warfare 2 po grafické stránce rozhodně své příznivce nezklame…

Mód Special Ops a Multiplayer

Mód Special Ops, který nově nalezneme u Call of Duty: Modern Warfare 2, je v podstatě souborem různých úkolů pro jednoho až dva hráče (na rozdělené obrazovce). Navíc tato hra nabízí jiný příběh, než jaký je použit v tažení pro jednoho hráče. Úkoly jsou rozděleny do 5 bloků se zvyšující se obtížností. Získat maximální tříhvězdičkové hodnocení u všech úkolů, je mimořádnou výzvou, kterou dokončí pouze minimum hráčů.

Zajímá Vás cena?

Verze pro televizní konzole Xbox 360 a PlayStation 3 stojí okolo 1350 Kč, za PC variantu zaplatíme 1000 korun.

Co si myslíte o této hře Vy? Co byste na ni změnili? Diskutujte pod článkem!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Porno a média spolu v posteli
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies