Bujná kštice díky botoxu

Zahoďte příčesky a vrhněte se do světa botulotoxinu. Umí vyhladit nejen vaše vrásky, ale postará se i o vaše vlasy. Nevěříte? Přečtěte si dnešní článek a začněte se připravovat na nový začátek.

Fotografie zachycující pánskou skloněnou hlavu

<!-- -->

Bojíte se plešatosti? Už nemusíte, botox obnoví růst vlasů.

Plešatost je noční můra většiny mužů a málokterý muž si plešatění společně se stárnutím dokáže připustit. Projevy stárnutí lze ale zmírnit, stejně jako holá místa na hlavách pánů středního věku. Revoluci zažívá například nastřelování vlastních vlasových kořínků nebo léčba velice známým a hojně využívaným botulotoxinem.

Botox byl donedávna používán pouze pro vyhlazování mimických vrásek v oblasti očí, mezi obočím a na čele (umění botoxu spočívá v přerušení nervových zakončení ve svalu). Botulotoxin je rovněž nově aplikován některým pacientům, kteří trpí migrénami a běžné léky jim nepomáhají. Touto cestou se podařilo americkému chirurgovi objevit řešení vypadávání vlasů a zdánlivě nevratného plešatění.

Botulotoxin pomáhá vyživovat vlasové kořínky

Ačkoliv je botulotoxin jed, má i příznivé účinky na vlasové cibulky, kterým se dostává nedostatečné nebo žádné množství potřebných živin. Botox totiž zvládne společně s dalšími vitamíny zcela zastavit vypadávání vlasů a obnovit jejich růst. Vlasy na ošetřených místech začnou růst a přestanou vypadávat. Zdali v těchto oblastech zůstanou vlasy trvale, zatím není známo. Plastický chirurg výzkum léčby plešatosti botulotoxinem testoval na několika dobrovolnících a výsledky byly více než dobré. Botulotoxinový zázrak však ještě musí před celosvětovým uvedením do praxe potvrdit nezávislý vědecký tým. Přezkoumání s totožným výsledkem, kterého se dočkal i zmíněný chirurg, bude znamenat pro značnou část populace nový začátek v oblasti kosmetických služeb. O vlasy můžete pečovat i jiným způsobem, a sice méně častým mytím a opatrným vysoušením (platí nejen pro vysoušeč vlasů, ale i sušení ručníkem). Nezapomeňte, že i každodenní nošení čepic a kšiltovek napomáhá vypadávání vlasů.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Mila Kunis dobývá Hollywood
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies