Buďte sexy - vůně, kterým ženy neodolají!

Dobře zvolený parfém bezesporu zvyšuje vaši šanci na úspěch u ženských. Teď jde jen o to, vybrat správné vůně – takové, které je dostanou do kolen. Po kterých parfémech sáhnout, abyste ještě víc zvýraznili váš sex-appeal?

Černobílá fotografie mileneckého páru, který se chystá se políbit

Svádějte parfémem

Z výzkumu provedeného jedním francouzským ženským magazínem vyplynulo, že 92 % žen považuje parfém za velice účinný prostředek svádění. Závan vůně ocení nejvíce v okamžiku, kdy se vás chystají políbit (neodolá 80 % z nich) nebo když vstupujete do místnosti (svádivý signál parfému zaujme 19 % žen). Také podle ankety Rachel Hertzové z Brownovy univerzity je na mužích nejatraktivnější přitažlivá vůně a nejvíc ovlivňuje rozhodnutí žen, jestli s ním navážou intimní kontakt, nebo ne.

Jaký typ vůně mají ženy nejraději?

Takže teď trocha teorie. (Je to pro vaše dobro – pak zaručeně chňapnete po tom správném flakónku.) Parfémy totiž obsahují různé aromatické složky a směsi. Ženám obecně nejvíc voní dřevité vůně, v nichž hrají prim santalové, cedrové, růžové dřevo nebo vetiver (preferuje 48 % žen), následují orientální smyslné kompozice, kde převládají složky jako ambra, vanilka, kadidlo, kůže (oblíbené u 23 % žen). Svěží, šťavnaté vůně s výraznou citrusovou složkou (pomeranč, bergamot, citron, limeta) zaujmou 18 % žen a rostliny jako kumarin a levandule 11 %.

Žebříček nejsmyslnějších parfémů

A tady jsou jasní favorité, kteří zmlsané a náročné Francouzky přivádějí do extáze (není důvod, proč by nemělo fungovat i v našich zeměpisných šířkách):

• Le Mâle (Jean-Paul Gautier)

Vítěz ankety je oceňovaný hlavně ženami do 35 let.

• Eau Sauvage (Christian Dior)

Parfém byl uvedený na trh v roce 1966, takže nepřekvapí, že je oblíbený hlavně u věkové kategorie 60 a výše.

• Habit Rouge (Guerlain)

Byl vytvořen už v roce 1965. Z toho vyplývá, že u žen mezi 40-60 lety je jasným vítězem. Naopak u mladších ročníků (pod 35) moc nezabodoval.

• Fahrenheit (Christian Dior)

• Allure pour homme (Chanel)

• Boss (Hugo Boss)

• Acqua di Gio (Giorgio Armani)

• Azzaro pour homme (Azzaro)

• Chrome (Azzaro)

• L'Homme (Yves Saint Laurent)

Dále se líbí také Kouros (Yves Saint-Laurent), A*Men (Thierry Mugler), Ck One (Calvin Klein), KenzoHomme (Kenzo), 1881 pour homme (Cerruti) nebo Hugo (Hugo Boss).

Jestli jste zatoužili vyzkoušet účinky vybraných parfémů na vlastní kůži, neváhejte. Stačí dvě tři kapky a ženské se kolem vás začnou rojit jak hejno much kolem mucholapky (teď ještě aby vám sedly na lep, hahaha!) Jenom nezapomeňte, že lepší než parfém objednat z internetu je vyzkoušet si ho přímo na sobě. Na každém totiž bude stejná vůně vonět úplně jinak.

Feromony, základ sexy vůně

Jste chlap – samec a parfémy a podobnými zženštilostmi z duše pohrdáte a spoléháte na svůj přirozený chlapský pach? Může být. Ve hře jsou totiž ještě feromony, přírodní chemické látky obsažené v potu, slinách a moči. Jsou bez zápachu, nevnímáme je čichem, ale tzv. Jacobsonovým orgánem. No a ten, když zachytí pach feromonů, okamžitě předá tuto zprávu do mozku a začne stimulovat centrum sexuální rozkoše. Stručně a jasně řečeno, feromony vlastně určují, kdo se nám jeví jako sexuálně přitažlivý – šíříte-li kolem sebe feromony, stává se z vás sexuální rozbuška (teď ještě najít nějaký ten pěkně tvarovaný soudek dynamitu, nejlíp s mírami 90 – 60 - 90!). Jisté weby proto čile přikročily k prodávání parfémů nabitých feromony a slibují (ale nezaručují), že po několika kapkách téhle substance z vás bude sexuální štvanec a Casanova vedle vás bude vypadat jako neškodný břídil.

Silnější než feromony

Existuje jedna vůně, která spolehlivě přebije všechny feromony i parfémy od Bosse a Armaniho – vůně peněz. Tu ženské zachytí spolehlivě a dokonale, k tomu jim dopomáhá instinkt a tisíciletá zkušenost. Takže sorry – i když se kolem vás vznáší oblak toho nejmyslnějšího parfému, zlatá kreditka je zlatá kreditka…

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

5 největších krváků uplynulého roku
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies