Bojíte se upírů?

Jestli řeknete ne, stejně vám nebudeme věřit. Upíři jsou všude, je proto třeba dobře se na ně připravit. Jak je odhalíte a co na ně platí? Tyhle rady k nezaplacení se dočtete právě zde!

Fotografie ženy upírky

Dracula a spol.

Tak ten to všechno začal. Než ho ve své knize odhalil Angličan Bram Stoker, lidé žili v blažené nevědomosti a netušili, co všechno jim hrozí. Ale tahle kniha jim otevřela oči. Posuďte sami: nic netušíce jste pozváni na hrad k hraběti do malebné Transylvánie a postupně zjišťujete, že hrabě se chová víc než podivně a vám jde o holý život, co o život, o celou vaši posmrtnou existenci!

Popis opravdického upíraimages2.layoutsparks.com

Upíři mají lidskou podobu, a to je právě ten problém. Všímejte si proto detailů: ostré výrazné špičáky, občas se stopami zaschlé krve (nikdy se neptat „A proč máš tak velké zuby“), nápadná bledost, havraní vlasy (že by i Iva Fruhlingová…). Upír spí v bednách nebo rakvích naplněných hlínou, v noci se často mění v netopýra. Občas ho můžete vidět, jak chodí po zdech. Chcete-li mít jistotu, postavte před něj zrcadlo – pravý upír se v něm nezobrazí. Jeho menu je docela jednotvárné, živí se totiž jen lidskou krví.

animals.nationalgeographic.com

Zvířecí upíři

Za nimi musíte do Jižní Ameriky. Jsou to netopýří šeredky, které sají krev teplokrevných zvířat, na člověka si netroufnou. Nejste-li kůň, vůl nebo kráva, nebezpečí vám nehrozí.

Zlikvidovat!wrongsideoftheart.com

Upíra bezpečně zapudíte křížem nebo hostií. Pokud tohle s sebou běžně nenosíte, stačí česnek (a když si dáte stroužek nebo dva, zapudíte úplně všechny). Nesnáší denní světlo (ano, po sobotní kocovině jsme všichni tak trochu upíři). Definitivně ho zlikviduje jen kůl zabodnutý do srdce nebo hrob zalitý betonem.

Nejslavnější upíři

Kromě Draculy tu je i Buffy, Blade, také román Stmívaní a další od Stephenie Meyerové se jimi jen hemží. Upíři jsou prostě tak nějak zvráceně sexy. Taková fešná upírka, která se k vám blíží s vyceněnými zuby, na krku cítíte její horký dech, vidíte rudé rty, které budou za chvíli ještě rudější…Ne, musíte říct rázné stop, jinak se převtělíte v upíra, a to taky není žádný med – kde pořád shánět čerstvou krev, o spaní v tvrdých bednách ani nemluvě…

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Nové hry pro opravdové fajnšmekry
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies