Baňkování není masochismus

O masochistickou praktiku opravdu nejde, i když se to tak po prvním pohledu na pobaňkovaná záda může jevit. Krásné kulaté modřiny (hrají všemi barvami) také nasvědčují tomu, že je baňkování bolestivé – není to pravda. Pro někoho to může být nepříjemné, ale jeli ve vás alespoň kousek masochisty budete si to náramně užívat a toužit po přicucnutí dalších a dalších baněk.

Fotografie znázorňující baňkování

Co to je a co to dokáže

Baňková masáž patří již po staletí do arzenálu, jak ji než tradiční čínské medicíny. Je to osvědčená metoda středověkých léčitelů. Má vaše milá nožky ozdobené celulitidou nebo nesnesitelný premenstruační syndrom Darujte ji baňkovou masáž. Vy si ji můžete nadělit a pomoci si od bolesti kloubů a páteře, od migrény, vysokého tlaku, cukrovky, zažívacích problémů, dny a potíží se žlučníkem. Taky si ji můžete dopřát prostě jen tak.

Co vás čeká a jak to funguje

Baňky, tedy skleněné kulovité nádoby se naplňují horkým vzduchem, tady to trošku masochismem zavání. Postupným ochlazováním se v baňce vytvoří podtlak, díky kterému se na vás pěkně přicucnou a kůži vtáhnou dovnitř. Tohle je právě pro některé ten nepříjemný pocit. Přisátí relaxuje i hlouběji uloženou svalovou tkáň. Po přisátí baňky se pokožka prudce prokrví a zčervená. Výsledkem mohou být krásné pravidelné modřiny ve tvaru baněk, většinou zmizí do několika dnů. Jak to teda bude vypadat, když půjdete na masáž Nejprve odhalíte vaše tělo prahnoucí po horkých baňkách, položíte se na lehátko a budete namazán nějakým masážním olejem. Masérka nahřeje třeba zapalovačem každou baňku zvlášť a postupně je bude přikládat na vaše záda. Obvykle se baňky přikládají asi na 20 minut, takže si můžete dát i šlofíka. Máte málo Pak si nechte baňky přiložit i podbřišek, lokty, kyčle, kolena, chodidla nebo kotníky.

Jste masochista

Pokud si v masochismu libujete, máme pro vás žhavý typ. Vše co je výše popisováno je metoda suchých baněk. Pro vás asi ne příliš zajímá. Metoda krvavých baněk, to už je jiná. Podobá se metodě, kdy se používají pijavice. Před přiložením baněk se pokožka nařízne nebo několikrát propíchne jehlou, tím pádem pak baňka nasává krev. No úplná slast.

Rozhodně neváhejte a baňkovou masáž zkuste, hlavně teď z jara. Uvolníte se, zrychlíte krevní oběh a lépe odstraníte z těla škodliviny. Prý se říká, že kdo baňkování jednou okusí, nedá na něj dopustit. Mohu potvrdit z vlastní zkušenosti, i když to občas zaštípe, je to paráda.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Uvažujete o povzbuzováku v podobě viagry?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies