Ashley Green - kráska ze Stmívání

Slavná kráska z Twilight ságy, Ashley Green, měla být původně právničkou. Proč se nakonec rozhodla jinak a kam jí její rozhodnutí zavedlo?

Modelka Ashley Green na své propagační fotografii

Ashley Green – upíří vizionářka z Twilight ságy

Kdo by neznal slavnou upírskou ságu Twilight neboli Stmívání. Mladá herečka Ashley Green v ní ztvárnila sestru hlavního hrdinu Eda a kamarádku Belly. Hrála upírku Alice Cullen, která má schopnost vidět do budoucnosti. Ashley v současnosti natáčí třetí díl Twilight ságy s názvem Eclipse. Co ale o skutečné Ashley Green víte?

Životopis v kostce

Celé jméno Ashley zní Ashley Michele Green, prostřední jméno ale často neuvádí. Narodila se v roce 1987 ve městě Jacksonville na Floridě, kde také chodila na státní školu se zaměřením na právo a psychologii. Rodiče tedy očekávali, že budou mít ze své dcery psycholožku nebo právničku, místo toho se ale Ashley rozhodla, že raději zkusí kariéru herečky a ihned po maturitě se přesunula do Los Angeles.

Zpočátku hrála v reklamách a hostovala v seriálech Crossing Jordan nebo Shark, svou první velkou roli získala v mýdlové opeře Desire, která ale pro malou sledovanost skončila dříve než začala. Ukázala se také v show Ashtona Kutchera Punk´d nebo v show MADtv. První filmovou rolí získala ve filmu Home of the brave, kde si zahrála po boku Jessicy Biel nebo Christiny Ricci. Další filmy se pak jen hrnuly, nejvíce jí ale proslavila právě Twilight sága.

Ashley měří 165 cm (proto se jí zpočátku nepodařilo prorazit jako modelka, zatímco nyní, po slávě získané rolí v Twilight sáze se jí nabídky „z mola“ jen hrnou), ráda surfuje, potápí se a nakupuje. Jejím hereckým vzorem je Andrey Hepburn.

Krásná a.. Nahá!

Že je Ashley krásná od hlavy až k patě, se mohli fanoušci přesvědčit díky fotografiím, jenž propagují nízkokalorický nápoj SoBe's Lifewater's. Ashley se kvůli kampani nebála svléknout, nechat se pomalovat bodypaintingem a nafotit. Barvy plavek, které jí byly přímo na tělo namalovány, představují příchutě tohoto nového nápoje. Výroba jednoho takového „oblečku“ trvala dvanáct hodin, takže se Ashley musela obrnit trpělivostí. Jak jí to slušelo, můžete díky fotogalerii pod článkem zjistit sami.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Dragster – adrenalinová zábava pro chlapy
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies