Army styl a Army shopem

Styl oblékání, kterému se říká army, si oblíbila celá řada mužů. Nenajde se snad jediný pořádný chlap, který by ve svém šatníku neměl aspoň jeden army kousek a pokud ještě žádný army kousek ve svém šatníku nemáte, je třeba to napravit. V Army shopu najdete vše potřebné. Proč se mužům tato móda tak líbí?

Detailní fotografie na vojenskou košili

hrnek ve tvaru granátuProč je army styl u mužů oblíbený?

Army móda je mužům blízká, jelikož snad každý si jako dítě hrál s vojáčky, zajímal se o války, tanky a jinou vojenskou techniku. Během let, jak muži s těmito vojenskými zájmy postupně rostli, jim army styl oblékání nebyl vůbec cizí, ba naopak, dával jim pocit ještě větší možnosti přiblížit se svému snu. A nejde pouze o oblečení, ale také o doplňky. Co si koupit hrnek ve tvraru granátu nebo vojenskou celktu a vyrazit někam do přírody. 

Muži a army styl patří k sobě

I když se vojenská móda zdá na první pohled poněkud nudná, není tomu tak. Army v sobě zahrnuje širokou škálu barev od olivově zelené, přes khaki, béžovou, pískovou až po všechny odstíny hnědé. A pánové army styl sluší také ženám, tak proč ji neobdarovat amry módou, armyshop nabízí celou řadu dámských kousků.

Zvlášť muži, kteří mají raději nenápadné oblékání, si právě tyto army barevné kombinace oblíbili. A ještě, když se často pohybují v přírodě, tak mají pocit, že sem patří a žádným barevně nevhodným oblečením neruší okolí.

Army a všudy přítomné kapsytaktická košile

Jak už je výše zmíněno, army styl stejěn jako outdoor se vyznačuje širokou škálou odstínů přírodních barev, ale také mnoha nenápadnými detaily. Takové čepice s kšiltem se od jiných podobných typů liší hlavně střihem. Velmi významné jsou také kovové knoflíky, které schválně působí dojmem zašlého lesku.

Zapomínat bychom neměli na kapsy, které se vyskytují na všech možných místech, a to jak na kalhotách, tak na bundách a ostatních módních kouscích. Poznávacím znamením vojenského stylu je jednoznačně maskovací vzor, který připomíná vpité fleky nebo drobné útvary podobné jehličí.

Co se k army stylu nosí?

Army styl si vyžaduje poněkud mohutnější obuv, jako jsou třeba vojenské kanady. Můžete si však obout i tenisky, ale ty musí ladit s celým zevnějškem nebo aspoň s barvou či vzorem.

Perfektně vypadajícím doplňkem vojenského stylu jsou letecké brýle. Přes rameno pak můžete přehodit vhodně barevně laděnou tašku či větší kabelu a hurá do ulic. Sami uvidíte jaký budete mít úspěch, objevíte-li se v doladěném army stylu.

 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Filmové novinky a premiéry
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies