Angelina Jolie

Angelina se narodila 4. června roku 1975 v Los Angeles (Kalifornie, USA). Narodila se jako Angelina Jolie Voight - je dcera amerického herce J. Voighta. Není jen fantastickou a neobyčejně krásnou ženou, ale je to i úžasná herečka, producentka a režisérka.

Americká herečka Angelina Jolie při reklamním focení

 

Zajímavosti z jejího života

 

Anglická herečka Jaqueline Bisset je její kmotra. Bohužel si spolu nejsou moc blízké. Jaqueline se vídá s Angelinou jen zřídka, ale přesto ji hluboce obdivuje. Říká o ní, že je pozoruhodná a že na sobě hodně pracuje.

 

Čím jednou chtěla být? Pokud si myslíte, že všechny holčičky chtějí být princeznou, tady byste se šeredně spletli. Angelina chtěla být pohřebákem, tedy přesněji řečeno ředitelkou pohřebního ústavu.

 

V roce 2013 šla dobrovolně na mastektomii prsou, neboť zjistila, že má nejednu genetickou predispozici. Raději si je tedy preventivně nechala odstranit. Testování BRCA genů se od jejího rozhodnutí značně zvýšilo. Lidé tomu začali říkat Angelina effect. Ve Velké Británii totiž testování tohoto genu vzrostl až na trojnásobek. Přispěla tomu samozřejmě i Angelina, neboť právě o tomto tématu mluvila na veřejnosti často a ve velkém.

 

V roce 2006 porodila Angelina dcerku jménem Shiloh. Fotky se Shiloh prodala Angelina novinám a získala za ně 4 miliony dolarů, které si ale nenechala pro sebe. Věnovala je na charitativní účely. O 2 roky později porodila dvojčata a jejich fotografie opět prodala. Tentokrát jí vynesly 11 milionů dolarů, které Angelina opět věnovala na charitu. Angelina je nesmírně štědrou ženou.

 

Maminka ji jako malou nutila k modelingu. Začínala už od 14 let a nemá na toto období zrovna hezké vzpomínky. V roce 1998 získala roli ve filmu Gia. Příběh pojednává právě o světě modelingu, neboť hlavní hrdinka Gia Carangi byla problémovou modelkou. Nejhorší vzpomínky má Angelina na den, kdy ji postavili do nějaké místnosti jen v plavkách a měřili ji každý centimetr jejího těla. Cítila se prý příšerně.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Procesory budoucnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies