Aňa Geislerová – sexy zrzka

Annu (Aňu) Geislerovou – oblíbenou herečku a také velmi sexy ženu, není potřeba nijak zvláště představovat. Podívejte se na bohatou fotogalerii Anny Geislerová a přečtěte si o ní pár zajímavých informací.

Česká herečka Anna Geislrová na své propagační fotografii

<!-- -->

Ze života Anny Geislerové

Anna Geislerová se narodila 17. dubna 1976 v Praze. Má dvě sestry - uměleckou výtvarnici Lenku a Ester, která se také věnuje herectví (a částečně modelingu). Anna studovala konzervatoř Jaroslava Ježka, studium ale nedokončila.

Slibná kariéra modelky?

V 15-ti letech se Anna (přezdívaná Aňa) snažila prorazit ve světě modelingu. Dokonce na pár měsíců odjela do Milána, kde se pokoušela najít své štěstí. Osud jí ale příliš nepřál a tak to po pár měsících vzdala a přicestovala zpátky do České republiky. Modelkou se sice nestala, za to oblíbenou a talentovanou herečkou rozhodně ano.

Anna Geislerová - úspěšná herečka

Annu Geislerovou jsme mohli, coby herečku, vidět v mnoha velmi úspěšných českých filmech. Za zmínku stojí role ve filmu Návrat idiota, za kterou získala v roce 1999 Českého Lva v kategorii nejlepší ženský herecký výkon ve vedlejší roli, v roce 2003 získala Českého Lva v kategorii nejlepší ženský herecký výkon v hlavní roli za ztvárnění Elišky ve filmu Želary. Z filmů dále stojí za zmínku Requiem pro panenku, Pějme píseň dokola, Jízda (za tento film byla v anketě Český lev nominována na nejlepší ženský herecký výkon v hlavní roli), Válka barev, Štěstí (získala Českého lva za nejlepší vedlejší ženský herecký výkon), Výchova dívek v Čechách, Kuře melancholik, Kráska v nesnázích (získala Českého lva za nejlepší ženský herecký výkon v hlavní roli), Sklapni a zastřel mě. Vidět Annu jsme mohli také v několika televizních seriálech a inscenacích - například Soukromé pasti, Prima sezóna a nebo Přítelkyně z domu smutku.

Ze soukromí

Anna Geislerová je vdaná za divadelního režiséra Zdeňka Janáčka. Má dvě děti - syna Bruna Fidélia a dceru Stellu Ginger.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Gadgety jsou zpátky
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies