Amanda Bynes

Amanda se narodila 3. dubna roku 1986 v Thousand Oaks (Kalifornie, USA). Tato nádherná žena uplatňuje svůj talent na poli herectví, ale je i skvělou zpěvačkou a módní návrhářkou.

Herečka Amanda Bynes na své propagační fotografii

 

Její kariéra herečky začala již v pouhých 10 letech. Už ve 12 letech měla vlastní show skečů, která se jmenovala The Amanda Show. Obdržela za ni cenu Kid´s Choice Awards, která byla udělována oblíbeným televizním herečkám.

 

Mohli jste ji vidět ve spoustě filmech - Noční můry, Co mám na tobě ráda, Velký tlustý lhář, Co ta holka chce, Super náhradník, Hairspray, Královna ročníku, Panna nebo orel a další.

 

 

5 zajímavostí o Amandě

 

  1. Mezi teenagery je Amanda velmi oblíbenou celebritou. Někteří herci touží za svou kariéru nasbírat, co nejvíce cen typu Grammy či Oskar. Ale Amanda hraje především svým srdcem a proto se do každé postavy a celkově i do filmu snaží vnést veškerý svůj um.
  2. Avšak získala prvenství v komerčnějších soutěžích, třeba v roce 2003 se ocitla na krásném třetím místě, když se volila nejkrásnější teenagerovská celebrita. O necelé 4 roky později byla magazínem Forbes označena jako pátá nejvíce vydělávající herečka, která se řadí do věkové kategorie do 21 let.
  3. Ve filmu Super náhradník si střihla jednu z hlavních rolí. Hrála tam studentku, která miluje fotbal natolik, že je pro něj schopná cokoliv obětovat. Ačkoli vypadala na to, že je pro fotbal jako stvořená, není prý vůbec sportovní typ.
  4. Toužila proniknout i do světa módy, ale stihla pro jednu firmu navrhnout a realizovat jen jediný nápad, protože o rok později firma bohužel zkrachovala.
  5. A pokud by měla být upřímná, nenávidí být herečkou. Hraní ji nepřijde zábavné a to co ráda nemá, to nehodlá dál dělat. I když jako herečka zažila nevídaný úspěch, přesto se později rozhodla, že už hrát nebude. No, každý si může zvolit vlastní cestu.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Procesory budoucnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies