All Saints – návrat Všech svatých

Všichni svatí, jak zní český překlad této anglické dívčí kapely, jsou zpátky na hudební scéně. Po pěti letech přichází s novým albem Studio 1 a pilotní singl Rock Steady se už tlačí na přední příčky hudebních hitparád.
Fotografie dívčí anglické kapely All Saints

Životopis All Saints

Britská kapela All Saints byla založena v roce 1997. Tvoří ji Melanie Blatt (zpěv), černoška Shaznay T. Lewis (zpěv, rap) a sestry Natalie Jane Appleton (zpěv) a Nicole Marie Appleton. M. Blatt a T. V jejich hudbě převažují prvky soulu a rapu. Všechny dívky se nějaký čas před vznikem skupiny věnovaly hudbě profesionálně. Jejich prvním větším hitem bylo I Know Where It´s At a singl Never Ever, který se dostal až na špici britské hitparády.

Rozpad kapely All Saints a vlastní deska sester Appletonových

V roce 2001 se ale skupina rozpadla. Jakmile za kapelou sestry Appletonovy práskly dveřmi, provdaly se za britské hudební hvězdy (Nicole za zpěváka Oasis a Natalie za Liama Howletta z kapely Prodigy) a natočily svou vlastní, mnohem razantnější a rockovější desku s názvem Aloud, což znamená Nahlas. Natalie a Nicole se rozhodly razit si svou vlastní cestu, ale takového úspěchu, jaký zažily s kapelou, se už jim dosáhnout nepodařilo.

Alba All Saints

  • 1998 - All Saints
  • 2000 - Saints & Sinners
  • 2005 - Studio 1

All Saints se vrací a Rock Steady útočí

Nikdo nevěřil, že se skupina dá někdy znovu dohromady. Stalo se však nemožné a po pěti letech jsou Všichni svatí, jak zní název kapely v překladu, zpátky na hudební scéně. Ze svého nového alba Studio 1 uvedla kapela jako první singl Rock Steady. S pořadí písní si děvčata hlavu nelámou, uvádějí je tak, jak jdou na desce popořadě. A zatím jim tato strategie – nestrategie vychází. Rock Steady se už nyní tlačí na přední příčky hitparád.

Nová deska – nový hudební styl All Saints

Na novém albu se podílel Karl Gordon, který děvčatům pomáhal od jejich začátků, ale také Rick Nowels, který spolupracoval i s Madonnou a Dido. V singlech se tentokrát objevují i prvky reggea, ska nebo dancehall.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Helmut Newton – umění, nebo porno?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies